Realme Buds Air 2 İncelemesi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Realme Buds Air 2 İncelemesi

Realme Buds Air 2 İncelemesi

Merhaba değerli tekno bilim adamı takipçileri; Realme Buds Air 2, şirket tarafından piyasaya sürülen en yeni ses ürünüdür ve fiyatın çok altında birinci sınıf bir deneyim vaat ediyor.

Realme’nin en yeni kulaklıklarının öne çıkan özelliklerinden bazıları, aktif gürültü giderme (ANC), aramalar sırasında gürültü giderme için çift mikrofon ve 25 saatlik oynatma süresi gibi özelliklerdir.

Performans ve Çağrı Kalitesi

Realme Buds Air 2, performans ve özellikler söz konusu olduğunda çok şey vaat ediyor. Vurgu, genellikle yalnızca ileri teknoloji kulaklıklarda bulunan bir özellik olan ANC’dir. Tasarımları sayesinde, bu kulaklıklar aynı zamanda pasif gürültü iptali sunar ve ANC ile birleştirildiğinde, düşük frekanslı gürültünün çoğunu filtrelemeye yardımcı olurlar. Bu, kullanıcıların dinledikleri her şeye odaklanmalarına olanak tanır – müzik, sesli aramalar veya video akışı gibi.

Realme Buds Air 2
Realme Buds Air 2

Kulaklıkları çıkarmak zorunda kalmadan çevrenizden haberdar olmanızı veya başkalarıyla konuşmanızı sağlayan bir şeffaflık modu da vardır. ANC ve şeffaflık modları arasında geçiş, tek bir tıklama ile yapılabilir. Bu kulaklıklar ayrıca 10 mm Hi-Fi Sürücüsü sayesinde yüksek kaliteli ses akışını da destekler. Deneyimlerime göre, genel ses kalitesi çok iyiydi ve bas ve tiz arasında iyi bir denge vardır.

Pil Ömrü

Realme, tek bir şarjla 25 saatlik oynatma süresi vaat ediyor. Yalnızca kulaklıklar 5 saatlik pil ömrü sunuyor. ANC açıkken, toplam oynatma süresi 22,5 saat olarak derecelendirilir. Bu Realme kulaklıkları aynı zamanda hızlı şarjı da destekler, bu nedenle 10 dakikalık bir şarj, oynatma süresinde 2 saatlik bir artış sağlar.

Please write your comments

deneme bonusu