Google’ın katlanabilir Pixel akıllı telefonu 2021’in sonunda piyasaya sürülebilir - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Google’ın katlanabilir Pixel akıllı telefonu 2021’in sonunda piyasaya sürülebilir

Google’ın katlanabilir Pixel akıllı telefonu 2021’in sonunda piyasaya sürülebilir

Merhaba sevgili tekno bilim adamı okuyucuları; bir süredir Google’ın katlanabilir bir Pixel telefon üzerinde çalışabileceği söylentileri dolaşıyor. Şirket geçmişte Android’i katlanabilir cihazları destekleyecek şekilde güncellemişti, bu da kendilerinin böyle bir cihaz üzerinde çalışabileceklerine dair spekülasyonlara yol açtı.

Şimdi, sızıntı yapan Jon Prosser’den bir tweet, böyle bir cihazın varlığını ve 2021’in sonunda piyasaya sürülebileceğini doğruladı. Söz konusu cihaza, form faktörü olarak hayal gücüne pek bir şey bırakmayan “Passport” kod adının verildiği söyleniyor. Prosser, lansmanının gecikebileceğini ve bunun ya 2021’in sonlarına doğru ya da 2022’nin başlarında gerçekleşeceğini belirtiyor.

Maalesef şu anda katlanabilir Pixel telefon hakkında pek bir şey bilinmiyor. Samsung’un Google’a ekranları sağlayabileceğini ve son cihazın boyut olarak Galaxy Z Fold 2 ile kabaca benzer hale gelebileceğini öne süren yeni bir raporla karşılaştık.

Pixel
katlanabilir telefon

Google’ın böyle bir cihazı piyasaya sürmesi oldukça büyük bir adım olacak, özellikle şirketin Pixel telefonlarının tasarım açısından tipik olarak biraz düşük kaldığını düşündüğünüzde, ancak daha iyi bir Android deneyimini tercih edenler için ilgi çekici olabilir.

Bunların hepsi sadece bir spekülasyon, ancak pek çok insanın katlanabilir Pixel telefon hakkında zaten içeriden bilgi sahibi olduğu kesin. Ürün gerçekse, daha fazla ayrıntı sızıncaya kadar sadece bir zaman beklememiz gerekir. Sonuçta Google, Pixel telefonlar söz konusu olduğunda sır saklama konusunda hiçbir zaman iyi olamadı.

Please write your comments

deneme bonusu