OnePlus Mart ayında duyuracağı modeller sızdırıldı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

OnePlus Mart ayında duyuracağı modeller sızdırıldı

OnePlus Mart ayında duyuracağı modeller sızdırıldı

Merhaba tekno bilim adamı takipçileri; Son birkaç aydır, OnePlus’ın 2021 amiral gemisi telefonu OnePlus 9 Pro hakkında giderek daha fazla bilgiler geliyor. OnePlus 9 cihazları hakkında söylentiler devam ederken cihaz hakkında yeni iddialar atıldı.

91Mobiles tarafından yayınlanan bir rapora göre, OnePlus Mart ayında bir etkinlikte bir değil iki değil üç yeni akıllı telefonu piyasaya sürecek. Bu cihazların tümü OnePlus 9R, OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro’dan başlayarak OnePlus 9 ailesinin bir parçası olacak. Bununla birlikte, şirketin aynı etkinlikte şirketin ilk akıllı saati OnePlus Watch’u da duyurması planlandığını iddia etti.

Üç OnePlus 9 Cihazı Geliyor

Bu yeni rapora göre daha önce söylentilere konu olan OnePlus 9E’nin adıdır. “E” veya “Lite” takma adını seçmek yerine, OnePlus rotasını değiştirmiş ve 9R ile devam edecek gibi görünüyor. Bu, OnePlus’ın bütçe dostu seçeneği olacak, Snapdragon 690 yonga seti, 8GB RAM ve 64MP birincil kamera ile birlikte. Raporda ayrıca 9R’nin 90Hz yenileme hızı ve büyük 5.000mAh pil içeren 6.5 inç FHD + ekrana sahip olacağı belirtiliyor.

OnePlus
OnePlus

Tahmin edebileceğiniz gibi, OnePlus 9’un aşağıdaki özellikleri içerdiği söylenen OnePlus 9 ve 9 Pro, şirketin amiral gemisi seçenekleri olacak;

  • 6,55 inç Ekran (QHD + Çözünürlük)
  • Qualcomm Snapdragon 888
  • 8 GB RAM
  • 4,500 mAh batarya
  • 16MP Selfie kamerası
  • 48MP / 48MP / 8MP Arka kameralar

91Mobiles’ın raporu, hem OnePlus 9 hem de 9 Pro’nun 65W hızlı şarj ile birlikte 120Hz yenileme hızıyla donatılacağını belirtiyor. Bu kameralara gelince, Hasselblad ile OnePlus ortaklığını çevreleyen söylentiler, 9 ve 9 Pro’daki kameralar Hasselblad markalı olacağı için meyve vermeye başlayacak gibi görünüyor. Bunun neye benzeyeceğinden tam olarak emin değiliz, ancak kutudan çıkar çıkmaz Galaxy S21 ve Note 20 Ultra’ya rakip olabilecek olağanüstü bir kamera deneyimi elde etmeyi umuyoruz.

Please write your comments

deneme bonusu