Kablosuz mikrofon seti: Rode Wireless Go II tanıtıldı! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Kablosuz mikrofon seti: Rode Wireless Go II tanıtıldı!

Kablosuz mikrofon seti: Rode Wireless Go II tanıtıldı!

En popüler mikrofon üreticilerinden Rode’nin Wireless Go serisi oldukça seviliyordu. YouTube platformunun gelişmesiyle özellikle YouTuber’lar tarafından tercih edilen mikrofon seti, yeni modeli Rode Wireless Go II ile karşımıza çıktı. Dilerseniz özelliklerine bir göz atalım.

Rode Wireless Go II özellikleri neler?

İki kanallı kayıt yapabilen Wireless Go II, üzerinde bulunan 3,5 mm jak girişi ile beraber harici kayıt cihazının kullanımına da izin veriyor. Kablosuz olduğu için kullanımı ve taşıması çok rahat. Özellikle dış mekan çekimlerinde baya bir işe yarayacak gibi duruyor. Bunun yanında yine üzerinde bulunan Type-C girişi ile mobil cihazınıza veya bilgisayarınıza ses kaydı iletimi yapabiliyorsunuz.

E tabi kablosuz bir cihazın en önemli kısımlarından birisi de bataryası. 7 saatlik pil ömrü bulunan cihazın içerisinde dahili depolama alanı var. Bu sayede yanınızda SD kart taşıma gereği duymadan, 24 saate varan kayıt depolaması yapabiliyorsunuz. Özelliklerin üzerinden geçtiğimize göre fiyatına da bir bakalım.

Rode Wireless Go II fiyatı ne kadar?

200 metreye varan menziliyle tanıtılan Rode Wireless Go II, ABD içinde 299 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ile ilgili bir bilgi de henüz yok.

Please write your comments

deneme bonusu