Mart 2021 için PlayStation Plus ücretsiz oyunlar açıklandı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Mart 2021 için PlayStation Plus ücretsiz oyunlar açıklandı

Mart 2021 için PlayStation Plus ücretsiz oyunlar açıklandı

Merhaba sevgili tekno bilim adamı takipçileri; Sony, Final Fantasy 7 Remake, Maquette, Farpoint VR ve Remnant: From the Ashes’ın PS4 sürümünün Mart 2021 PlayStation Plus oyunları olduğunu açıkladı.

PlayStation Blog’da duyurulan dört oyun, 2 Mart’tan itibaren PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacak. Blog, Final Fantasy 7 Remake’in PlayStation Plus sürümünün PS5 için Final Fantasy 7 Remake Intergrade’e ücretsiz yükseltme sunmayacağını doğruluyor.

Final Fantasy VII Remake

Square Enix’in ikonik RPG’sinin modern yeniden tasavvuru unutulmaz karakterler, akıllara durgunluk veren bir hikaye ve destansı savaşlar sunuyor. Shinra’nın seçkin SOLDIER biriminin eski üyesi olan Cloud Strife, şimdi paralı asker oldu ve Avalanche direniş grubuna yardımını verirken Midgar şehrine geri dönün. Başlangıçta, gezegeni tehdit eden entrikalarına karşı savaşmak için Shinra’ya cüretkar baskınlar düzenleyen Cloud ve yoldaşları, kendilerini bekleyen destansı sonuçların farkında değiller.

PlayStation Plus
Final Fantasy VII Remake

Maquette

Escher benzeri özyinelemeli bir simülasyon etrafında tasarlanan bu ilgi çekici birinci şahıs bilinmezinde küçük olan her şey aynı anda çok büyük. Önümüzdeki ayki PlayStation Plus serisinin bir parçası olarak PlayStation 5 lansmanını yapacak olan Maquette, sizi kuralları çok farklı bir dünyanın merkezine yerleştiriyor. Bulmacalara yönelik çözümler, dünyayı yinelemeli olarak döndürmenizi gerektirir. Bir diyoramanın manzarasını manipüle etmek, bu değişikliklerin sizi çevreleyen gerçek boyutlu versiyonda yansıtıldığını görecektir.

Farpoint

Bu serbest dolaşım, birinci şahıs PS VR nişancı oyununda kendinizi düşman bir uzaylı dünyasında hayatta tutmak için bir silah cephaneliğinde ustalaşın. PlayStation VR Aim kontrol cihazı için optimize edilmiş ve DualShock kablosuz kontrol cihazı ile tamamen oynanabilir, tek başına veya çevrimiçi ortak modda bir arkadaşınızla çökmüş uzay istasyonunuza saldırın. Çeşitli Versus oyun modlarında birbirinizin becerilerini test etmek için yabancı tehditlerle ticaret yapın.

Please write your comments

deneme bonusu