Netflix, yeni indirme özelliğini kullanıcılarına sundu - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Netflix, yeni indirme özelliğini kullanıcılarına sundu

Netflix, yeni indirme özelliğini kullanıcılarına sundu

Selam tekno bilim adamı takipçileri; Netflix, izleme geçmişlerine ve izlediklerine göre kullanıcılar için dizileri ve filmleri otomatik olarak indirecek bir özellik sunuyor. “Sizin için İndirilenler” adlı özellik şu anda tüm dünyadaki Android kullanıcıları tarafından ve yalnızca mobil cihazlarda kullanılabilir. Ancak, kullanıcılar indirilen programları yakındaki bir TV’de yayınlayabilir. Şirkete göre, yakında iOS’ta özelliği test etmeye başlayacak.

WiFi’ye bağlı bir Android kullanıcısıysanız, yakında size görünecektir. Sizin için İndirilenler seçeneğine erişmek için, kullanıcıların mobil cihazlarında İndirilenler sekmesine gitmeleri ve Sizin İçin İndirmeler’i açmaları gerekir. Sonraki adım, kullanıcıların cihazlarına indirmek istedikleri içerik miktarına göre depolamayı seçmektir.

Kullanıcılar özelliği etkinleştirip ilk kez etkinleştirdikten sonra, Netflix içeriğine ne kadar depolama alanı ayırmak istediklerini seçme seçeneğine sahip olacaklar. Önerilen indirmeler için 1GB, 3GB veya 5GB arasından seçim yapabilirler. “Sizin İçin İndirmeler” özelliği, kullanıcılar kablosuz ağa bağlandığında filmleri otomatik olarak indirecektir. Özellik, kullanıcıların başlamasına yardımcı olmak için bir dizinin ilk birkaç bölümünü indirecek ve esasen bir öneri karışımı içerecektir. Kullanıcılar ayrıca indirilen içeriği, programların doğrudan telefonlarından yayınlanacağı yakındaki bir TV’ye aktarabilirler.

Netflix
Netflix film indirme

Netflix Ne İzlemek İstediğinizi Belirleyecek

Netflix, kullanıcılarının Netflix izleme geçmişlerini gözden geçirerek ne izlemek istediğini belirleyecektir. Bu, kullanıcılar için önerileri göstermekten bir adım daha ileridedir. Sizin için İndirilenler özelliği, hareket halindeyken daha fazla çevrimdışı içeriğe erişmek isteyen kullanıcılar için de kullanışlı olacaktır.

Please write your comments

deneme bonusu