Sony Video Odaklı FX3 Tanıttı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Sony Video Odaklı FX3 Tanıttı

Sony Video Odaklı FX3 Tanıttı

İyi günler sevgili tekno bilim adamı takipçileri; Sony, grubun en küçüğü ve en kompakt modeli olan Cinema Line kameraların en son üyesi olan FX3 duyurdu.

FX3, SLog-3’te 409.600 ISO’ya kadar düşük gürültü ve yüksek hassasiyet ve 15’ten fazla dinamik aralık vaat eden 10,2 megapiksel, arkadan aydınlatmalı tam çerçeve sensörle güçlendirilmiştir. Bu kameralarda çekilen görüntülerle daha iyi eşleşmesi için Venice, FX6 ve FX9’da bulunan S-Cinetone renk matrisini içerir. Ayrıca S-Gamut3 ve S-Gamut3 Cinema dahil olmak üzere on bir seçilebilir resim profiline sahiptir.

Yeni sinema kamerası All-I’de 600Mbps’ye kadar çekim yapabilir, XAVC S / H.264 veya MPEG-H HEVC / H.265’te çekim yapabilir ve saniyede 120 kareye kadar 4K yakalayabilir ve Full HD 1080p’de saniyede 240 kareye kadar. Video, tüm formatlarda 10 bit derinlikte ve 4: 2: 2 renk örneklemesinde yakalanabilir ve ayrıca HDMI çıkışı aracılığıyla 16 bit RAW video çekebilir. Son olarak, hem 1080p hem de 720p’de 10 bit ve 8 bit XAVC HS’de Proxy Kaydına izin verecektir.

FX3
Sony FX3

Sony FX3, FX6’da bulunan ile aynı 627 noktalı odak düzlemi aşama algılamalı otomatik odaklama sistemine sahiptir. Tüm video modlarında kullanılabilen Eye-AF ve Gerçek Zamanlı İzleme AF özelliklerine sahiptir. Dokunmatik izleme arka LCD’ye dahil edilmiştir ve kameranın nesneler arasında ne kadar hızlı netleme yapacağını değiştirmek için özelleştirilebilen kapsamlı otomatik odak kontrol parametreleri vardır.

Please write your comments

deneme bonusu