Bilgisayarınız İçin En İyi Antivirüs Programları - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Bilgisayarınız İçin En İyi Antivirüs Programları

Bilgisayarınız İçin En İyi Antivirüs Programları

Merhaba tekno bilim adamı okuyucuları; Bilgilerinizi antivirüs yazılımıyla koruyun. Sık sık kötü amaçlı yazılım taramaları ve güçlü bir güvenlik duvarı ile güvenlik yazılımı 7/24 koruma sağlayabilir. İşte en iyi antivirüs programları

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security, şu anda piyasadaki en iyi antivirüs yazılım seçeneklerinden biridir ve en iyi antivirüs 2021 için en iyi seçimimizdir. Elbette, en ucuzu değil, ancak bedeli karşılığında hem virüsler hem de kötü amaçlı yazılımlar için yüzde 100 algılama oranı elde edersiniz. Bu aynı zamanda hem bilinen hem de görünmeyen tehditleri tespit etmek için antivirüs söz konusu olduğunda dijital imza eşleştirme motorunu sezgisel izleme ile birleştirir. Kötü amaçlı yazılım tespiti, hem 0 günlük saldırılar (web ve e-posta) hem de son dört yıl içinde en yaygın yayılan kötü amaçlı yazılımların tespiti için yüzde 100’dür.

antivirüs programları
antivirüs programları

Avira Antivirus Pro

Herkes antivirüs yazılımına her yıl bir ton para harcamak istemiyor, özellikle de size sağlayacağı gerçek değerden emin değilseniz. Koruma, internete bağladığınız herhangi bir bilgisayarda sahip olmanız gereken bir şeydir ve Avira’s Antivirus Pro herkes için mükemmel bir ekonomik seçenektir. Bu yüksek puanlı yazılım, dolandırıcılığa karşı koruma, antivirüs koruması, yerleşik bir VPN ve daha fazlası gibi tüm gereklilikleri sunar.

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security temel giriş seviyesi veya en üst seviye değildir, ancak her ikisinin de en iyisini sunmak için bir denge kurar. Bu sistemin meşhur olduğu uzun süredir devam eden güçlü antivirüs ve kötü amaçlı yazılım korumasına sahip olursunuz, ancak onu rakiplerinden ayıran birkaç ekstra özellik vardır.

Microsoft Defender

Kullanımı basit ve ücretsiz bir seçenek için Windows Defender artık harika bir set. Bu, Windows 10 ile birlikte ücretsiz olarak gelir, bu da temel görünmesine neden olabilir, ancak gerçekte gerçekten güçlü bir antivirüs çözümü değildir. Standart olarak açıldığında, virüsleri uzak tutmak için çok fazla işlem gücü kullanmadan arka planda çalışacaktır.

Please write your comments

deneme bonusu