Spotify’dan Clubhouse rakibi uygulama geliyor! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Spotify’dan Clubhouse rakibi uygulama geliyor!

Spotify’dan Clubhouse rakibi uygulama geliyor!

Son zamanlarda yarattığı trend nedeniyle sürekli gündemde yerini alan Clubhouse, genel bir sosyal medya uygulaması olmaktan çok, belirli bir konsept üzerine yoğunlaşıyor. Bu da onu diğer sosyal medya uygulamalarından ayırıyor. Çünkü her ne kadar Facebook ve Instagram gibi uygulamalarda ses kaydedip gönderme özelliği olsa da Clubhouse, sadece ses üzerine yoğunlaştığı için daha farklı bir deneyim sunuyor kullanıcılara

E tabi dünyanın en büyük müzik platformlarından biri olan Spotify’ın da Clubhouse gibi bir sistem ile geleceği tahmin ediliyordu. Zira Spotify dediğimiz şirketin sunduğu ses kalitesi oldukça iyi. Yani bu konuda baya bir deneyimleri var. Zaten tahminler de doğru çıktı ve Spotify yakın zamanda bir satın alım gerçekleştirdi.

Spotify Betty Labs’ı satın aldı

Betty Labs, Locker Room adlı sesli sohbet uygulamasıyla Spotify’ın radarına girmeyi başardı. Adının değişeceği kesinleşen Locker Room, Spotify tarafından geliştirilerek daha iyi bir deneyim sunması üzerine yoğunlaştırılacak. Muhtemelen ortaya oldukça iyi bir uygulama çıkacaktır. Böylece Clubhouse tekelleşemeyecek ve rekabet sayesinde kendini daha da geliştirebilecek.

Please write your comments

deneme bonusu