Ülkemizde üretilen değişik tasarımlı Hyundai Bayon tanıtıldı! Teknik özellikleri neler? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Ülkemizde üretilen değişik tasarımlı Hyundai Bayon tanıtıldı! Teknik özellikleri neler?

Ülkemizde üretilen değişik tasarımlı Hyundai Bayon tanıtıldı! Teknik özellikleri neler?

Hyundai firmasının bugünlerde tanıttığı yeni modeli Hyundai Bayon, kompakt crossover sınıfı üzerine geliştirilmiş. Oldukça değişik bir tasarıma sahip olan bu model, tasarımı bakımından insanları muhtemelen ikiye ayıracak. Çünkü bu tarz değişik tasarımları seven bir kesim de var, hiç sevmeyen bir kesim de var.

Hyundai Bayon teknik özellikleri neler?

Otomobilin iç tarafında baya geniş bir oturma düzeni var deniyor. Yani kesinlikle yolcuları daraltmıyor. 10,25 inç multimedya ekranıyla beraber gelen otomobilde opsiyon olarak 8 inç büyüklüğünde ikinci ekran takılabiliyor. Bunların yanı sıra led aydınlatması bulunuyor ve iç taraftaki renk seçimleri üç adet renk arasından yapılabiliyor.

Arka tarafta 411 litre bagaj hacmine sahip olacak olan Hyundai Bayon, aşağıdaki özelliklere de sahip:

  • Şerit Takip Asistanı
  • Ön Çarpışma Önleme Yardımcısı
  • Sürücü Dikkat Uyarısı
  • Arka Yolcu Uyarısı

Motor tarafında ise hem hibrit hem de atmosferik motor seçeneklerinden istediğinizi seçebiliyorsunuz. Birçok seçenek sunulmasının en büyük avantajı, çeşitlilik yaratılması. Yani kullanıcı illa tek bir şey seçmek zorunda değil.

Hyundai nedir?

hyundai nedir

Hyundai Motor Company, Güney Kore merkezli çok uluslu otomotiv firması. Korece Hyundai kelimesinin Türkçe karşılığı çağdaş, modern anlamındadır. Kia Motors, Genesis Motors, Hyundai Motor Group’un kuruluşudur.

Please write your comments

deneme bonusu