Macbook Ekran Arızaları - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Macbook Ekran Arızaları

Macbook Ekran Arızaları

Macbook bilgisayarlarımızda yaptığımız işlemleri ekran üzerinde görürüz. Ekranımızın sorunsuz olması bu konuda çok önemlidir. Çeşitli sebeplerden dolayı macbook ekran arızaları ile karşılaşabiliriz. Herhangi bir darbeye maruz kalma, sıvı temasında, aşırı ısınmalarda gibi bir çok faktörlerden dolayı ekran zarar görebilir.

Macbook sorunları için teknik servisimiz sizlere hizmet vermektedir. Teknik servisimizde yaptığımız arıza tespiti ile macbook bilgisayarlarınız için en iyi işlemleri yapmaktayız.

Apple
macbooks m1

Macbook Ekran Arıza Çeşitleri

  • Ekran Kırılması: Macbook bilgisayarlarda en çok rastlanan arızalardandır. Bilgisayarın yere düşmesi ya da bir darbeye maruz kalması sonucunda ekran kırılmaları olur.
  • Ekranda Lekeler Oluşması: Ekranda değişik lekeler olabilir. Bunun sebepleri sıvı teması ya da aşırı ısınma olabilir. Apple Teknik Servisimizde yaptıracağınız arıza tespiti ile uygun onarım ya da ekran değişimi işlemi yapılabilir.
  • Ölü Pikseller: Bilgisayarı ilk aldığınızda ortaya çıkabileceği gibi sonradan da ortaya çıkmaktadır.
  • İnvertör Arızaları: İnvertör bilgisayar ekranın elektrik almasını sağlayan bir donanımdır. Arızalanmasıyla invertörden ekrana aydınlatma sağlanamaz. İnvertörün değişimiyle sorun giderilebilir.
  • Sıvı Temasından Kaynaklı Arıza: Bilgisayarlar hassas cihazlar olduğundan dolayı herhangi bir sıvı temas ettiğinde ekranda bozulmalar meydana gelebilir.

Teknik servisimle birlikte ekran bozukluklarını kaliteli bir şekilde düzeltmekteyiz.

2021’de en çok beklediğimiz PC donanımları
2021’de en çok beklediğimiz PC donanımları

Apple Teknik Servis Hizmetleri

Apple Teknik Servis olarak 10 yıldır sizlere hizmet sunmaktayız. Alanında profesyonel ekip arkadaşlarımızla tam donanımlı ekipmanlarımız ile birlikte sizlere yardımcı olmaktayız. Bilgisayarınızda oluşan her sorun için tamir, bakım ve onarım gibi hizmetler sunmaktayız. Arıza olan bilgisayarlarınızı teknik servisimize elden ya da anlaşmalı kargo firmaları aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

Bilgisayarınıza yaptığımız arıza tespitleri sonucunda uygun olan işlemi analiz ediyoruz. Bu konuda sizlerin bütçesini de göz önünde bulundurarak karar veriyoruz. Onarımı mümkün olan arızada sizleri parça değişimi masraflarına sokmamaya çalışıyoruz. Bilgisayarlar için yapılan işlemlerde sizlere 6 ay kadar garanti sağlamaktayız. Bu zaman zarfında herhangi bir sorun yaşamanız durumunda sizlere tekrardan yardımcı olmaya çalışıyoruz. Teknik servisimizde yaptığımız birçok işlem ve Macbook ekran arızaları hakkında daha detaylı bilgi almak için web sayfamızı ziyaret edebilir bizlere ulaşabilirsiniz.

 

 



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/WI34LCH
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu