İnstagram Reklamları Nasıl Verilir? Fiyatları Neler? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

İnstagram Reklamları Nasıl Verilir? Fiyatları Neler?

İnstagram Reklamları Nasıl Verilir? Fiyatları Neler?

Merhaba Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ekibi. Bugün sizlere İnstagram Reklamları Nasıl Verilir? Fiyatları Neler? hakkında bilgi vermeye çalıştık. 

Gelişen teknoloji ile gündelik hayatımızda İnternet ortamı üzerinden ürün alıp ya da ürünü satıyoruz. Satılan mecraların başında yer alan sosyal medya platformu olan İnstagram en çok ürün satan mecra olarak bilinmektedir. Bizde sizler için bu yazımızda İnstagram üzerinden nasıl reklam verilir ve fiyat aralıkları nelerdir konusunu araştırıp detaylı bilgi vermeye çalıştık. Verdiğimiz bilgilerle kolaylıkla İnstagrama reklam verebilirsiniz. 

İnstagram Reklamları Nedir? 

İnstagram’ın kullanıcılara sunmuş olduğu bir seçenektir. İnstagram sayesinde kullanıcılar pek çok reklam türlerini burada kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Bu reklamlar genellikle kişisel bloglar, yemek tarifleri, ürün sayfaları ya da internet sitelerine gibi pek çok reklam çeşidi bulunmaktadır. İnstagramın kullanıcılara sunduğu en güzel seçeneklerden birisi minimum ücretler ve maximum ücretlerle sizlere uygun etkileşimi sağlayabilir olmasıdır. 

İnstagram Reklam Fiyatları Ne kadar? 

İnstagram reklamları vermek isteyenler için 7 günlük minimum ve maximum reklam fiyat aralıklarını hesapladık dilerseniz belirlediğimiz zamanı kendinize göre de ayarlayabilirsiniz. Bu fiyarları isterseniz 1 TL fark ile istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Sizler için ayarlamış olduğumuz ucuz reklam ücretleri şunlardır; 

  • 7 Gün boyunca günlük 8 TL ile 670 – 1.800 tahmini erişim 56 TL 
  • 7 Gün boyunca günlük 9 TL ile 760 – 2.000 tahmini erişim 63 TL 
  • 7 Gün boyunca günlük 10 TL ile 840 – 2.200 tahmini erişim 70 TL 
  • 7 Gün boyunca günlük 12 TL ile 1.000 – 2.700 tahmini erişim 84TL 
  • 7 Gün boyunca günlük 14 TL ile 1.200 – 3.100 tahmini erişim 98 TL 
  • 7 Gün boyunca günlük 15 TL ile 1.300 – 3.300 tahmini erişim 105 TL 
  • 7 Gün boyunca günlük 20 TL ile 1.700 – 4.400 tahmini erişim 140 TL 
  • 7 Gün boyunca günlük 30 TL ile 2.500 – 6.700 tahmini erişim 210 TL 
  • 7 Gün boyunca günlük 38 TL ile 3.200 – 8.400 tahmini erişim 266 TL 
  • 7 Gün boyunca günlük 45 TL ile 3.800 – 10.000 tahmini erişim 315 TL 

İnstagram Reklamları Nasıl Veririz? 

İstagram reklamları verebilmek için hesabınızın profesyonel hesaba geçirmeniz gerekmektedir. Hesabı değiştirdikten sonra ilk yapmanız gereken sizleri ön plana çıkaracak görseli seçmeniz olacaktır. Ardından görseli belirledikten sonra atmış olduğunuz gönderinin hemen yanında bulunan Tanıtımını Yap kısmına tıklayarak işleme başlayabiliriz. 

instagram-reklam-vermek
instagram-reklam-vermek

 

İlginizi Çekebilir: Instagram Biyografi Ortalama

 

Tıkladıktan sonra size gelen pencereden nereye yönlendirme yapmak istediğinizi soracaktır biz burada instagramda açmış olduğumuz profilimizi yönlendireceğiz isterseniz İnternet sayfanızı yönlendirebilirsiniz. 

instagrama-reklam-vermek
instagrama-reklam-vermek

Bu işlemi de yaptıktan sonra sizden hedef kitleyi seçmenizi isteyecektir buradan biz hedef kitlemizi kendimiz belirleyeceğiz. Burada ilk yapmanız gereken hedef kitle adı belirlemek mesela organik ürün tüketicileri gibi sonra konumlar kısmından belirlemek istediğiniz konumları yazıyorsunuz ardından ilgi alanları kısmına da sizin en geniş kitleyi yakalamanız için kullanıcıların belli ilgi alanları girmeniz gerekmekte ve son işlemimiz ise kitlenizin yaş grubunu belirlemenizdir.

İnstagram-Hedef-Kitle-Ayarları
İnstagram-Hedef-Kitle-Ayarları

Buradaki son işlemde bütçenizi uygun olarak ayarlamanız gerekmektedir. Öncelikle sizlerin bu reklamları kaç gün boyunca kullanacağınızı belirlemeniz gerekmektedir ardından yapılacak her gün ne kadar etkileşim istediğinizi ve ne kadar ücret harcamak istediğinizi ayarlamanız gerekmektedir.

İnstagram-Reklam-Ücreti-Ne-Kadar?
İnstagram-Reklam-Ücreti-Ne-Kadar?

İşlemleri bitirdikten sonra devam ederek önümüze gelen gözden geçir sayfasındaki ödeme işlemi gerçekleştirdikten sonra tanıtımınız yapılacaktır.

 

 

 

 

 

 

Please write your comments

deneme bonusu