Eski Samsung Galaxy modellerini bir sürpriz bekliyor, One UI 6.1 Mayıs ayında Galaxy AI’yı getirecek - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Eski Samsung Galaxy modellerini bir sürpriz bekliyor, One UI 6.1 Mayıs ayında Galaxy AI’yı getirecek

Eski Samsung Galaxy modellerini bir sürpriz bekliyor, One UI 6.1 Mayıs ayında Galaxy AI’yı getirecek

2022 ve 2021 yıllarına ait bir Samsung Galaxy amiral gemisi akıllı telefonunuz varsa, Samsung, Galaxy AI özelliklerinin Mayıs ayı başlarında yapılması planlanan One UI 6.1 güncellemesiyle eski Galaxy akıllı telefonlar ve tabletler için kullanıma sunulacağını doğruladı.

Samsung Galaxy AI 2025 Yılına Kadar Ücretsiz Olacak

Galaxy AI özellikleri ilk olarak 2024 amiral gemileri olan Galaxy S24 serisine özeldi. Daha sonra Galaxy S23 serisi, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5’e genişletildi. Samsung, Galaxy AI özelliklerinin 2025 yılının sonuna kadar ücretsiz olacağını duyurdu.

Şimdi, Kore’den bir topluluk gönderisinde (bir kullanıcı tarafından paylaşıldı), bir Samsung çalışanı Galaxy AI özelliklerine sahip One UI 6.1 güncellemesinin yalnızca Galaxy S22 serisi için değil, 2022 ve 2021 amiral gemisi akıllı telefon serilerinin tamamı için yayınlanacağını doğruladı.

Samsung Galaxy AI 2025 Yılına Kadar Ücretsiz Olacak
Samsung Galaxy AI 2025 Yılına Kadar Ücretsiz Olacak

Galaxy AI özelliklerine sahip One UI 6.1 güncellemesi amiral gemisi akıllı telefon serisi için tasarlandığından, Galaxy S21 FE, Galaxy Tab S8 FE ve diğer düşük modeller güncellemeyi kaçıracak. Ancak, bir püf noktası var!

Tüm Galaxy AI özellikleri bu cihazlarda kullanılamayacak. 2022’nin amiral gemisi Galaxy akıllı telefonları, yani Galaxy S22, Galaxy S22 Plus, Galaxy S22 Ultra, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Tab S8 ve Galaxy Tab S8 Ultra, “Galaxy S23 FE AI seviyesini” alacak.

Özellikle Galaxy S23 FE, büyük kardeşleri Galaxy S24 serisinin tüm Galaxy AI özelliklerinden yararlanmıyor ve Galerinizdeki herhangi bir videoya dokunup onu ağır çekime dönüştürebileceğiniz “Anında Ağır Çekim” özelliğini kaçırıyor.

Galaxy S21, Galaxy S21 Plus, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3 dahil olmak üzere 2021’in Samsung Galaxy amiral gemisi akıllı telefonları iki Galaxy AI özelliğine sahip olacak. Samsung çalışanına göre, 2021 amiral gemisi Galaxy akıllı telefonları yalnızca “Circle to Search” ve “Magic Rewrite” özelliklerine sahip olacak.

Hem 2022 hem de 2021 Galaxy akıllı telefon ve tablet serileri için One UI 6.1 güncellemesinin Mayıs ayı başında yapılması planlanıyor. Ancak, bu Mayıs başı zaman çizelgesi Kore için olabilir ve diğer bölgeler güncellemeyi daha sonra alabilir.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/Bu6Dvpk
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu