WhatsApp mesajlarınıza daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olacak - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

WhatsApp mesajlarınıza daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olacak

WhatsApp mesajlarınıza daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olacak

Meta, WhatsApp aradığınız mesajları bulmayı çok daha kolay hale getirecek yeni bir değişiklik getirdi. En son güncellemede, sohbet listenizin en üstünde artık üç filtre var: Tümü, Okunmamış ve Gruplar; bunlar tek dokunuşla seçilebiliyor.

WhatsApp Mesajlaşmayı Hızlandıracak

Tümü sekmesine tıkladığınızda tüm mesajlarınızın varsayılan görünümü, Okunmamış sekmesine tıkladığınızda henüz açmadığınız sohbetleriniz ve Gruplar sekmesine tıkladığınızda ise yalnızca grup sohbetleriniz görüntülenecek. Meta yaptığı duyuruda şunları söyledi: “Filtrelerin insanların düzenli kalmalarını ve en önemli konuşmalarını bulmalarını kolaylaştıracağına ve mesajlar arasında daha verimli bir şekilde gezinmelerine yardımcı olacağına inanıyoruz. En önemli şeylere odaklanmanıza yardımcı olacak seçenekler geliştirmeye devam edeceğiz.”

WhatsApp Mesajlaşmayı Hızlandıracak
WhatsApp Mesajlaşmayı Hızlandıracak

Bu değişikliği WhatsApp’ınıza almak için çok uzun süre beklemenize gerek kalmayacak; Meta, uygulamanın bugün başlayacağını ve önümüzdeki haftalarda herkesin kullanımına sunulacağını söyledi. Özelliği etkinleştirmek için herhangi bir şey yapmanız gerekmeyecek, sadece WhatsApp’ın üst kısmındaki sekmelere dikkat edin ve kullanmaya başlamak için bunlara basın.

Piyasadaki en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olarak, çoğu insan burada çok sayıda konuşma yapacaktır, bu nedenle mesajları hızlı bir şekilde filtrelemenin bir yoluna sahip olmak, birçok kullanıcının takdir edeceği hoş bir değişikliktir. Meta her zaman WhatsApp’a yeni özellikler eklemekle meşgul, geçtiğimiz haftalarda Neowin, WhatsApp’ın yakında videolar için resim içinde resim modu alacağını ve yeni bir Favoriler özelliğinin WhatsApp Beta’da olduğunu bildirdi.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/j3KNHoY
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu