iPhone 16 Plus 7 renk seçeneğiyle gelebilir - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

iPhone 16 Plus 7 renk seçeneğiyle gelebilir

iPhone 16 Plus 7 renk seçeneğiyle gelebilir

Son söylentiler doğru çıkarsa iPhone 16 Plus ‘a renk çeşitliliği gelebilir. Fixed Focus Digital tarafından Weibo’da yayınlanan bir gönderiye göre Apple, iPhone 16 Plus serisine iki yeni renk seçeneği ekleyerek toplam renk sayısını yediye çıkarabilir. Şu anda iPhone 15s (Pro olmayan) Mavi, Pembe, Sarı, Yeşil ve Siyah renk seçenekleriyle geliyor. Söylentilere göre iPhone 16 Plus için eklenecek renkler Beyaz ve Mor.

Bu bilginin Çinli bir sosyal medya platformu olan Weibo’daki tek bir kaynaktan geldiğini belirtmek önemlidir. Bu nedenle fazla heyecanlanmadan önce diğer güvenilir kaynaklardan teyit almak akıllıca olabilir. Sızıntı, X/Twitter ihbarcısı Apple Hub’ın bilgileri yeniden paylaşması ve söylenti renklerine dayalı bir görüntü sunmasının ardından ilgi gördü.

Ancak, bu yeni renk seçeneklerinin Plus modeline mi özel olacağı yoksa standart iPhone 16’da da mı sunulacağı konusunda bir açıklama yok. Plus modelinin ötesine bakıldığında, söylentiler iPhone 16 Pro serisinin de bazı renk değişiklikleri görebileceğini gösteriyor. Pro modelleri için Uzay Siyahı, Beyaz, Gri ve Gül renkleri söylentiler arasında. Bazı telefon kullanıcıları renk seçeneklerini önemsemeyip bunun yerine telefonlarını bir kılıfla kaplamayı tercih etse de, renk düzeni yine de bir telefonun genel görünümünü ve hissini etkileyebilir.

Sonuçta, bazı telefonlar için kılıflar tüm tasarımı tam olarak gizleyemiyor. iPhone 16 serisi için söylenen daha geniş renk yelpazesi ile kullanıcılar, tarzlarını tamamlayan bir telefon seçmek için biraz daha fazla özgürlüğe sahip olabilirler.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/59UAG0X
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu