AdBlock için En İyi Chrome Uzantıları - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

AdBlock için En İyi Chrome Uzantıları

AdBlock için En İyi Chrome Uzantıları

“Reklam engelleyici” adı verilen eklentiler, web sitelerinde reklam gösterilmesini engeller. AdBlock için en iyi Chrome Uzantıları, mükemmel bir kullanıcı deneyimi sağlar ve dikkatiniz dağılmadan web sayfasının içeriğini hızlı bir şekilde okumanıza olanak tanır. Ek olarak, dolandırıcılar kurnazca reklam yazılımları, gerçek reklam kılığına girmiş zararlı indirmeler ve balık tutma teknikleri kullanır. Kendinizi korumanın en iyi yöntemi, reklam engelleyici uzantıları yüklemektir. İnternet reklamları, bir tür yazılım olan pop-up engelleyiciler kullanılarak engellenir. Para kazanma yöntemi olarak reklamları kullanan web sitelerinin ve uygulamaların yaygınlığı göz önüne alındığında, reklam engelleyicilerin geliştirilmesi nispeten doğal bir gelişme olmuştur.

Genel olarak konuşursak, pop-up engelleyicilerin lehinde ve aleyhinde argümanlar olsa da, yine de İnternet tüketicilerine fayda sağlayabilirler. Reklam Engelleyici adı verilen bir yazılım, çevrimiçi reklamları engeller. Açılır Pencere Engelleyiciler, reklamların herhangi bir web sitesinde veya tercih ettiğiniz mobil oyunda görünmesini engelleyebilir. Birçok web sitesi ve uygulama, materyallerini ücretsiz olarak sağlar. Yayıncı, reklamları para kazanma aracı olarak yayınlar. Ancak bu reklamlar, bir web sitesinin veya uygulamanın kullanımını zorlaştırma potansiyeline sahip olabilir. Aşağıda AdBlock için en iyi krom uzantılarından bahsettik.

AdBlock için Chrome Uzantıları
AdBlock için Chrome Uzantıları

AdBlock İçin En İyi Chrome Uzantıları

AdGuard

AdGuard için en iyi krom uzantıları , tüm kayan reklamları, video reklamları, afişleri, açılır pencereleri ve metin reklamları engelleyebilir. İstenmeyen veya yetkisiz bilgileri ekranınızdan uzak tutan Öğe Engelleme adı verilen gelişmiş bir özelliğe sahiptir. AdGuard, kullanıcıları için duyarlı ve güvenli bir web tarama deneyimini garanti eder.

Hostelry’ninkinden bile daha uzun bir filtre listesi ile AdGuard’ın İzleme Koruması filtresi, her türlü izlemeden kurtulmak için yapılmıştır. Bunun bir dezavantajı vardır çünkü değiştirilmesi daha uzun sürer. Facebook ve YouTube’da video reklam görmekten bıkmış kişiler için bu alternatif mükemmel. Ancak AdGuard, web tarayıcısı uzantılarının kısıtlamaları olduğundan, hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmak için kullanıcıları masaüstü ve mobil programını seçmeye teşvik ediyor.

Adlock

AdBlock için en iyi krom uzantılarından biri olan Adlock, banner reklamlara, açılır pencerelere ve video reklamlara karşı koruma sağlar. Yüklemeyi hızlandıran, mobil verileri koruyan ve kullanıcıları tehlikeli olabilecek bağlantılardan koruyan çok amaçlı bir çözümdür. Rahatsız edici virüs reklamlarını ve kimlik avı web sitelerini engellemek için iyi çalışan çok güvenilir bir programdır.

Chrome eklentisi AdLock’un yardımıyla can sıkıcı pop-up’ları ve video reklamları engelleyebilirsiniz. Bu eklenti, potansiyel olarak tehlikeli web sitesi bağlantılarını kontrol ederek sizi koruyabilir. Herhangi bir web sitesine girdiğiniz kişisel bilgileriniz gizlenebilir. AdLock, kötü amaçlı yazılımlara ve tehlikeli hatalara karşı savunma sunar.

Ghostery

Reklamları alışılmadık bir şekilde engelleyen gelişmiş bir program olan Ghostery, internette geçirdiğiniz zamanı büyük ölçüde artırabilir. Aylık olarak 7 milyondan fazla kişi kullanıyor ve web’in her yerinden reklamları etkili bir şekilde ortadan kaldırıyor. Ghostery sadece web sayfalarını hızlandırmakla kalmaz, aynı zamanda kullanıcıların anonimliğini de korur. Bu, listedeki diğer öğelerden biraz farklı. Bu, AdBlock için en iyi krom uzantılarından biridir.

AdBlock Plus, ilk olarak kötü amaçlı yazılımları ve web izleyicileri önlemek için bir araç olarak geliştirilmiş olmasına rağmen, o zamandan beri Google’ın kendi reklam engelleyicisine karşı yetenekli bir alternatif haline geldi. Yine de sağladığı kapsamlı kişiselleştirme seçenekleri nedeniyle rekabette öne çıkıyor. Programı kullanmaya başladığınızda, belirli bir web sitesinin kullandığı birçok reklam bloğunu, izleyiciyi ve reklam yer paylaşımını detaylandıracaktır. Hangi bileşenlerin engellenip hangilerinin engellenemeyeceği tamamen sizin kararınıza bağlıdır.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/k6wUvl4
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu