Fortnite, Windows 7 ve 8 Sistemleri İçin Resmi Desteği Bırakıyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Fortnite, Windows 7 ve 8 Sistemleri İçin Resmi Desteği Bırakıyor

Fortnite, Windows 7 ve 8 Sistemleri İçin Resmi Desteği Bırakıyor

En iyi deneyimi yaşamak isteyen Fortnite oyuncularının bundan böyle Windows’un daha yeni sürümlerini kullandıklarından emin olmaları gerekecek. Epic’in Aralık ayında bu değişikliği duyurması bir sır olmasa da, Fortnite’ın resmi hesaplarından birinden gelen yeni bir tweet, son derece popüler battle royale oyununun artık Microsoft’un birkaç yıl önce ana akım desteğini sonlandırdığı eski işletim sistemleri olan Windows 7 ve Windows 8’de resmi olarak desteklenmediğini doğrulayabilir. Bu değişikliği tamamlayan Fortnite Battle Royale Bölüm 4 Sezon 2, oyuncuları spor bisikletleri ve daha fazlasıyla MEGA City’yi keşfetmeye davet eden yeni bir oyun sezonu olarak bugün lanse edildi.

Epic Games basın bülteninden: Yeni Fortnite Battle Royale Bölüm 4 Sezon 2: MEGA’da MEGA olun! “MEGA Şehri “nin eziyetli raylarında sürün ve sokaklarında bir spor bisikletle savrulun. Neon kulelerin ötesine geçerek yepyeni biyomun geri kalanını keşfet: Steamy Springs, Drift Ridge, Kenjutsu Crossing ve daha fazlası. Her yeni Sezonla birlikte yeni bir Savaş Bileti geliyor: anime kahramanı Eren Jaeger, Sezonun ilerleyen bölümlerinde kilidini açmak için kullanılabilir olacak!

Fortnite, Windows 7 İçin Resmi Desteği Bırakıyor
Fortnite, Windows 7 İçin Resmi Desteği Bırakıyor

İşte Bu Sezondaki Yeniliklerin Kısa Bir Özeti

Mega Şık Savaş Biletinin Kilidini Açın: Bu sezonun Savaş Bileti satın alımıyla, sezon boyunca ilerledikçe ince giyimli Yok Edici Renzo’nun yanı sıra sokak giyimi ustası Thunder, şık ve rahat Highwire ve daha fazla orijinal Fortnite Kıyafeti’nin kilidini otomatik olarak açın. Daha sonra anime kahramanı Eren Jaeger’ın kilidini açın!

Yüksel ve Eziyet Et: İki kişilik Rogue Bike veya dört kişilik Nitro Drifter ile MEGA City’de dolaşın. MEGA City’de dolaşmanın tek yolu sokaklar değil. Taşlama raylarına atlayın, ardından binaların ve düşmanlarınızın etrafında kayın!

Mega Destekli Kalın: Bölüm 4 Sezon 2’de yeni Gerçeklik Güçlendirmelerini yuvarlayın! Yedi yeni Gerçeklik Güçlendirmesi hemen kullanıma sunulacak: Mühimmat Kaydırma, Av Tüfeği Geri Dönüşümü, Onurlu Bitiş ve daha fazlası. Ayrıca Bölüm 4 Sezon 1 Gerçeklik Güçlendirmeleri de devam edecek. Yeni sezondaki Gerçeklik Güçlendirmelerinin tam listesi için Fortnite bloguna göz atın.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/obIBEVl
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu