OnePlus Ace 2 Pro 150W Hızlı Şarj Özelliği ile Onaylandı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

OnePlus Ace 2 Pro 150W Hızlı Şarj Özelliği ile Onaylandı

OnePlus Ace 2 Pro 150W Hızlı Şarj Özelliği ile Onaylandı

OnePlus, Ace serisinde yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor. OnePlus Ace 2 ve Ace 2V’den sonra firma OnePlus Ace 2 Pro’yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihaz önemli yükseltmeler getirecek. Örneğin, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2’yi getirecek (Ace 2’de SD8+ Gen 1 var). Şimdi, Çin’in 3C Sertifikasyon Ajansı akıllı telefonun 150W hızlı şarj desteği getireceğini doğruladı. Bu ilginç bir gelişme ve gelecekteki OnePlus Ace 2 Pro sahiplerinin bu telefonu oldukça hızlı şarj edebilecekleri anlamına geliyor.

OnePlus Ace 2 Pro 150W Hızlı Şarj Özelliği
OnePlus Ace 2 Pro 150W Hızlı Şarj Özelliği

OnePlus Ace 2 Pro 150W Hızlı Şarj Özelliği İle Onaylandı

3C sertifikası OnePlus Ace 2 Pr’nin aynı PJA110 Tanımlayıcısına sahip olduğunu doğrulamaktadır. Önceki listelerde görülmüştü ve VCBEJACH model numaralı güç adaptörüyle birlikte geliyor. Bu güç adaptörü 150W’a kadar şarj hızı (11V/13.7A) desteği sunuyor. Bu, 80W ve 100W şarjlı varyantları olan OnePlus 11’den daha hızlı. Yeni Ace 2 Pro, geçen yılki OnePlus 10T kadar hızlı şarj olacak. Aynı şarj teknolojisine sahipti. Aslında, bu Ace 2 Pro’nun küresel pazarlarda OnePlus 11T olarak piyasaya sürülmesi gerekiyor ve bu da benzerlikleri açıklayabilir.

Şarj hızının yanı sıra, Geekbench web sitesi telefonu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC ile doğruladı. Ayrıca 24 GB’a kadar RAM ve 1 TB Dahili Depolama alanı sunacak. 24 GB RAM sunmak OnePlus için dikkate değer bir adım olacak. Ayrıca akıllı telefon endüstrisi için ilginç bir hamleye işaret ediyor. Bu noktada 24 GB RAM’e ihtiyaç duyulmamasına rağmen, yine de bu akıllı telefondaki çoklu görev yetenekleri mükemmel olacak.

Diğer Özellikler ve Olası Lansman

OnePlus Ace 2 Pro, 6,74 inçlik bir AMOLED ekran getirecek. Bu ekran 2.772 x 1.240 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip olacak. Telefon gücünü, yukarıda bahsedilen 150W şarj ile 5.000 mAh bataryadan alacak. Optik açısından, telefon 50 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş lens ve 2 MP makro kamera ile olağan kombinasyonu getirecek.

OnePlus yeni akıllı telefonun lansmanına ilişkin herhangi bir detay vermedi. Ancak, telefonun geçtiğimiz aylarda geçirdiği tüm listelemeler göz önüne alındığında, lansmanın yakın olmasını beklemek doğal görünüyor. Şirket ayrıca ilk katlanabilir telefonunun lansmanına hazırlanıyor, bu nedenle OnePlus’ın gelecekteki etkinlikleri hakkında yakında daha fazla şey duymayı bekliyoruz.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/wGQk4sj
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu