Yeni Mortal Kombat 1 Fragmanı Geras’ın Oynanabilir Bir Dövüşçü Olduğunu Gösteriyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Yeni Mortal Kombat 1 Fragmanı Geras’ın Oynanabilir Bir Dövüşçü Olduğunu Gösteriyor

Yeni Mortal Kombat 1 Fragmanı Geras’ın Oynanabilir Bir Dövüşçü Olduğunu Gösteriyor

Mortal Kombat 1’in bu Eylül ayında piyasaya sürülmesinden önce NetherRealms düzenli olarak yaptığı dövüşçü tanıtımlarıyla heyecanı artırıyor. Sonuncusu, bir önceki sürüm Mortal Kombat 11’de ilk çıkışını yapan Geras karakteri için. Elbette, Mortal Kombat 1 zaman çizelgesini sıfırlıyor, bu nedenle çok sayıda tanıdık yüz görecek olsanız da, mevcut rollerine uymaları gerekmiyor ve diğer bazı karakterlerle geçmişleri farklı olabilir. Aşağıda en son fragmanın Twitter versiyonu yer alıyor, ancak daha yüksek kaliteli bir versiyon görmek istiyorsanız YouTube’da oturum açmanız gerekecek.

Mortal Kombat 1 Fragmanı Geras'ın Oynanabilir Bir Dövüşçü Olduğunu Gösteriyor
Mortal Kombat 1 Fragmanı Geras’ın Oynanabilir Bir Dövüşçü Olduğunu Gösteriyor

Mortal Kombat 1’deki bu son dövüşçü açıklaması, geri dönen diğer dövüşçülerin yanı sıra yeni girişin DLC paketinin duyurulmasının ardından geldi. Buna Li Mei, Tanya ve Baraka ile Kameo dövüşçüleri Goro ve Darrius’un dönüşü de dahil. DLC açısından, oyuncular diğer bazı mevcut Mortal Kombat oyuncularının yanı sıra DC evreninden karakterleri ve Invincible ve The Boys gibi serileri dört gözle bekleyebilirler.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/QI78ir2
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu