Xbox daha düşük maliyetli Game Pass ‘Core’ üyeliğini test etmeye başladı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Xbox daha düşük maliyetli Game Pass ‘Core’ üyeliğini test etmeye başladı

Xbox daha düşük maliyetli Game Pass ‘Core’ üyeliğini test etmeye başladı

Microsoft, Xbox Live Gold’un yerini alacak olan uygun maliyetli Game Pass üyeliği Xbox Game Pass Core test etmeye başladı.

Geçtiğimiz ay duyurulan Core, aylık 11,99$’a mal olacak ve oyunculara çevrimiçi çok oyunculu oyunlara (önceki Xbox Live Gold avantajı) ve başta Xbox birinci taraf stüdyolarından olmak üzere 25’in üzerinde oyundan oluşan bir kataloğa erişim sağlayacak.

Xbox Game Pass 'Core' üyeliği
Xbox Game Pass ‘Core’ üyeliği

Şirket, yayınladığı bir blog yazısında, Alpha ve Alpha Skip-Ahead halkalarında Gold üyeliği bulunan Xbox test kullanıcılarının Core’u önizleyebileceklerini doğruladı. Bu test kapsamında yalnızca Doom Eternal, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Psychonauts 2 ve State of Decay 2 mevcut olacak.

Xbox, bazı değişikliklerin ay boyunca kullanıma sunulacağını, bazı deneyim alanlarında “Game Pass Core” ibaresinin yer alacağını, bazılarında ise eski “Xbox Live Gold” markasının korunacağını belirtiyor. Şirket, Insider’lardan test sırasında buldukları diğer sorunları bildirmelerini istiyor. Programa katılmak isteyenler konsollarına ‘Xbox Insider Bundle’ı indirerek ve uygulama içi talimatları takip ederek bunu yapabilirler.

Xbox Game Pass Core 14 Eylül’de Başlatılacak

Xbox Game Pass Core 14 Eylül’de tüm Xbox sahipleri için başlatılacak. Bu arada, diğer Game Pass aboneliklerinin ücretleri de arttı. Konsol veya PC için standart Game Pass üyeliği artık aylık 12,99 ABD doları (1 ABD doları artış), Game Pass Ultimate ise 18,99 ABD doları (2 ABD doları artış) olarak fiyatlandırılıyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/fqG6hxN
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu