Facebook Verileri Nasıl İndirilir? [Verileri İndir] - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Facebook Verileri Nasıl İndirilir? [Verileri İndir]

Facebook Verileri Nasıl İndirilir? [Verileri İndir]

Güvenlik sektöründen birçok insan tanıyor ve Facebook’tan hoşlanan pek çok insan tanıyoruz. Ancak bu gruplar arasında çok fazla örtüşme yoktur. Birçok güvenlik uzmanı her zaman sosyal ağdan uzak durdu veya şu anda kaldırılmasını savunuyor. Virüsten koruma programları gibi güvenlik konularını ve ürünlerini yakından takip ediyoruz ve Facebook’u da dikkatli bir şekilde kullanıyoruz. Facebook hesabımı silmeye gerek görmüyoruz. Ama şimdi Facebook ile ilgili her şeyi sosyal ağda indirmeyi o kadar kolaylaştırdı ki, bu süreci bir adım daha ileriye götürdük. İşte Facebook verileri nasıl indireceğiniz;

Facebook Verileri
facebook verileri indirme

Facebook Verilerinizi Nasıl İndirirsiniz?

  1. Bilgisayarınızda Facebook’ta oturum açın ve Hesap Ayarları’na gidin: Herhangi bir Facebook sayfasının sağ üst köşesindeki simgesine tıklayın ve Ayarlar’ı seçin.
  2. Sol sütunda Facebook Bilgilerinizi tıklayın.
  3. Bilgilerinizi indirin’i tıklayın.
  4. İndirmek istediğiniz bilgileri seçmek için yeni bir web sayfasına yönlendirileceksiniz. Varsayılan olarak, tüm öğeler seçilidir. Ancak, uzun listeden istediğiniz bilgileri kontrol edebilir ve işaretini kaldırabilirsiniz.
  5. İstediğiniz bilgileri seçtikten sonra en üste dönün ve isteğe bağlı olarak bir tarih aralığı, farklı dosya formatı ve ortam kalitesi seçin.
  6. Hazır olduğunuzda Arşiv Oluştur’a tıklayın.
  7. Dosyanın oluşturulduğuna dair bir mesaj göreceksiniz. Dosya hazır olduğunda, Facebook’ta kayıtlı adrese bir e-posta ile birlikte bir bildirim göreceksiniz. Dosyanızı almak için e-postadaki veya bildirimdeki bağlantıya tıklayın.
  8. İndir’e tıklayın ve istendiğinde Facebook şifrenizi girin.
  9. Dosya indirildiğinde, Kaydet’e tıklayın ve ardından bilgisayarınızdaki İndirilenler klasörüne gidin. Arşivden çıkarmak için indirdiğiniz ZIP dosyasını açın.


from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/nq2hO8J
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu