iQOO 12 & iQOO 12 Pro pil ve şarj özellikleri açıklandı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

iQOO 12 & iQOO 12 Pro pil ve şarj özellikleri açıklandı

iQOO 12 & iQOO 12 Pro pil ve şarj özellikleri açıklandı

iQOO 12 serisi amiral gemisi akıllı telefonlar yakında piyasaya sürülecek. Şirketin yeni amiral gemisi cihazlarını Çin’de tanıtması bekleniyor. Ancak herhangi bir resmi duyurudan önce, yeni bir sızıntı iQOO 12 ve iQOO 12 Pro modellerinin bazı temel özelliklerini ortaya çıkardı.

iQOO 12 & iQOO 12 Pro pil ve şarj özellikleri
iQOO 12 & iQOO 12 Pro pil ve şarj özellikleri

iQOO 12 ve iQOO 12 Pro Pil ve Şarj Özellikleri

Haber, bilgileri Weibo’da paylaşan ünlü duyumcu Digital Chat Station’dan geldi. Çevrimiçi gönderiye bakıldığında, iQOO 12 görünüşe göre çift hücreli 2,440mAh pil paketi ile güçlendirilecek ve muhtemelen 5,000mAh’lik birleşik tipik kapasiteye sahip olacak. Ayrıca, bu model görünüşe göre 120W hızlı şarjı destekleyecek.

Bu, iQOO 10 ve iQOO 11 Pro modellerinin daha önce daha etkileyici 200W hızlı şarj hızlarıyla piyasaya sürülmesinden bu yana öncekilere kıyasla bir düşüş gibi görünüyor. Ancak yeni sızıntı, kablolu hızlı şarj oranlarının 120W’a düştüğünü, 50W kablosuz hızlı şarj hızlarını koruduğunu iddia ediyor. Öte yandan, iQOO 12 Pro 2,490mAh çift hücreli bir pil paketi de barındıracak. Bununla birlikte, 5,100mAh pil paketi için derecelendirilmiş olabilir.

Digital Chat Station’a göre, bu serinin temel ve Pro modelleri arasında çok fazla fark olmayacak. Şimdiye kadar bildiklerimize dayanarak, iQOO 12 serisi siyah, beyaz ve kırmızı olmak üzere üç renk seçeneğiyle gelecek. Kasım 2023’ün başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Pro modelinin Samsung E7 AMOLED ekranına sahip olacağı ve 2K çözünürlük (temel modelde 1,5K çözünürlük) ve 144Hz yenileme hızına sahip olacağı söyleniyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/ARzJsui
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu