Huawei Nova 12S Özellikleri Sızdırıldı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Huawei Nova 12S Özellikleri Sızdırıldı

Huawei Nova 12S Özellikleri Sızdırıldı

Huawei yeni Nova 12 serisi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şimdi de Nova 12S modeli görüntülendi ve yakında tanıtılması bekleniyor. Gizmochina olarak Nova 12S’in özelliklerini araştırdık ve bunun sonucunda Nova 11 ile benzerlikler olacağı ortaya çıktı. Yeni Nova 12S, önceki Nova 11 ile aynı özelliklere sahip olacak. IMEI Veritabanımız Nova 12S’in yeniden markalanmış bir Nova 11 olduğunu gösteriyor. Gelin Huawei’nin yeni akıllı telefonunun tüm detaylarına birlikte göz atalım!

Huawei Nova 12S Özellikleri

Huawei’nin Nova 12 serisi şık bir tasarım, yüksek performanslı SOC ve güçlü kamera sistemiyle kullanıcı dostu olmayı hedefliyor. Huawei tüm engellere rağmen akıllı telefon geliştirmekten vazgeçmiyor. Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei Nova 12S üzerinde çalışıyor. Bu yeni akıllı telefonun bir önceki nesil Nova 11 ile benzer özellikler içermesi bekleniyor.

Huawei Nova 12S Özellikleri
Huawei Nova 12S Özellikleri

Huawei Nova 12S “FOA-LX9” model numarasına sahiptir. Ancak, bu model numarasının Nova 11’e ait olduğunu unutmamak önemlidir. Huawei Nova 12S bu model numarasıyla kaydediyorsa, bilmeniz gereken bazı şeyler var. Bunlardan ilki, Nova 12S’in Nova 11 ile benzer özelliklere sahip olacağıdır. Huawei yeni Nova 12S’te bazı değişiklikler yapmış olabilir. Ne yazık ki, bu değişikliklerin ne olduğunu bilmiyoruz. Genel olarak, Nova 11 ile benzer özelliklere sahip olmalı ve küçük değişikliklerle piyasaya sürülmelidir.

Huawei Nova 11’de Snapdragon 778G SOC vardı, aynı SOC Nova 12S’de de kullanılacak. Ancak bu SOC, sınırlamalar nedeniyle bir 5G modem içermeyecek. Huawei’nin ABD ile yaşadığı sorunları muhtemelen herkes biliyordur. Nova 12S’in lansman tarihini bilmiyoruz, ancak IMEI veritabanında görünmesi yakında piyasaya sürüleceğinin bir göstergesi.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/AoJsbXg
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu