iQOO Pad 2’nin Temel Özellikleri Açıklandı, Yakında Piyasaya Sürülecek - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

iQOO Pad 2’nin Temel Özellikleri Açıklandı, Yakında Piyasaya Sürülecek

iQOO Pad 2’nin Temel Özellikleri Açıklandı, Yakında Piyasaya Sürülecek

Tipster Digital Chat Station, iQOO Pad 2’nin (model numarası iPA2475) temel özelliklerini açıkladı ve yakında piyasaya sürüleceğini iddia etti. Bu cihazın 66W hızlı şarjı destekleyeceği ve UFCS hızlı şarj protokolü ile uyumlu olacağı bildirildi. Özellikle UFCS, Çin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Akademisi (CAICT) ve Huawei, Vivo ve Xiaomi gibi akıllı telefon üreticileri tarafından ortaklaşa geliştirilen yeni nesil bir hızlı şarj protokolüdür.

Vivo Pad 3 Pro ile Benzer Özellikler

iQOO Pad 2’nin, daha önce Geekbench’te MediaTek’in şimdiye kadarki en güçlü çipi olan Dimensity 9300 ile tespit edilen vivo Pad 3 Pro ile çok benzer özelliklere sahip olacağı bildiriliyor. vivo Pad3 Pro’nun daha önce 13.1″ 3.1K+ 144Hz LCD panel, 16GB RAM, 11500mAh sunduğu ve performansa odaklandığı bildirilmişti.

iQOO Pad 2'nin Temel Özellikleri Açıklandı
iQOO Pad 2’nin Temel Özellikleri Açıklandı

Dimensity 9300, MediaTek’in geçen yıl Kasım ayında piyasaya sürülen en yeni amiral gemisi işlemcisi. TSMC’nin 4nm sürecinde üretildi ve biri 3.25GHz saat hızına ulaşan 4 Cortex-X4 performans çekirdeği ile donatılırken, geri kalan üçü 2.85GHz saat hızında çalışıyor. Büyük çekirdeklerin yanı sıra, 2.0 GHz saat hızına sahip 4 Cortex-A720 ve 12 çekirdekli Immortalis-G720 GPU’ya sahiptir. Bu çip MediaTek’in ikinci nesil donanım özellikli ışın izlemeyi bile destekliyor.

Referans olarak, geçen yıl Mayıs ayında çıkan iQOO Pad, 600 nit tepe parlaklığını destekleyen biraz daha küçük 12,1 inç 2,8K 144Hz ekranla donatılmıştı. Ayrıca bir kalem ve dokunmatik klavye ile de uyumluydu, ancak bunlar ayrı olarak satılıyordu. Bu orijinal iQOO Pad, Dimensity 9000+ çip ile güçlendirildi ve 12GB LPDDR5 RAM ve 512GB yerleşik depolama ile eşleştirildi.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/Pt9AKDC
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu