Artık Google Play Store’dan aynı anda iki uygulama indirebilirsiniz - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Artık Google Play Store’dan aynı anda iki uygulama indirebilirsiniz

Artık Google Play Store’dan aynı anda iki uygulama indirebilirsiniz

Google Play Store şimdiye kadar aynı anda iki uygulama indirmenize izin vermiyordu. Diğer uygulamayı indirmeye başlamadan önce ilk uygulamanın indirilmesinin ve kurulumunun tamamlanmasını beklemeniz gerekiyordu. Bu, özellikle bir sürü uygulama indirmeye çalıştığınızda sinir bozucu bir sorundu. Görünüşe göre Google nihayet bu sorunu yeni bir güncellemeyle ele aldı.

Google Play Store’dan Aynı Anda İki Uygulama İndirme

Bildirildiğine göre, Google Play Store, bir kullanıcının aynı anda iki uygulama indirmesine olanak tanıyan yeni bir güncelleme alıyor. Bu küçük bir değişiklik, ancak uygulama indirme ve yükleme işlemini biraz daha hızlı hale getiriyor. Bu, yeni bir telefon kurarken kullanışlı olabilir çünkü tüm favori uygulamalarınızı hızlı bir şekilde yükleyebilirsiniz.

Google Play Store'dan Aynı Anda İki Uygulama İndirme
Google Play Store’dan Aynı Anda İki Uygulama İndirme

Android Authority’deki kullanıcılar Google Play Store’dan eşzamanlı indirme özelliğinin Galaxy S23 Ultra’da çalıştığını tespit ederken, 9To5Google da bu özelliğin birkaç Pixel telefonda kullanıldığını bildirdi. Yani bu, özelliğin yaygın olduğu anlamına geliyor. Ancak, Android telefonunuzun en son Android sürümünü ve ayrıca Google Play Store’un en son sürümünü çalıştırdığından emin olmanız gerekir.

Ne yazık ki, aynı anda yalnızca iki uygulama indirebilirsiniz ve aynı anda iki uygulamayı güncelleyemezsiniz. Yine de aynı anda yalnızca tek bir uygulamayı güncelleyebilirsiniz. Muhtemelen, Play Store’un aynı anda birden fazla uygulamayı güncellemesini sağlama seçeneği Play Store’a daha önemli bir ek olabilirdi çünkü yepyeni bir telefon kurmak dışında pek çok kişi aynı anda birden fazla uygulama yüklemeyecektir.

Google Play Store’da birden fazla uygulama yükleme özelliği aynı anda yalnızca iki uygulama için çalışır. Diğer iki uygulamanın yanı sıra üçüncü uygulamanın indirilmesi hala beklemede olarak gösteriliyor ve yalnızca diğer iki uygulamanın indirilmesi ve yüklenmesi tamamlandığında başlıyor. Değişiklik şu anda Android 14 ve Google Play Store v40.6.31 çalıştıran Android telefonlarda görülüyor. Bu özelliğin sizin telefonunuzda da olup olmadığını aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/hXbBZ4S
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu