Söylentiler, standart iPhone 16 modellerinin renklendirilmiş arka cama sahip olacağını söylüyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Söylentiler, standart iPhone 16 modellerinin renklendirilmiş arka cama sahip olacağını söylüyor

Söylentiler, standart iPhone 16 modellerinin renklendirilmiş arka cama sahip olacağını söylüyor

Yılın en çok beklenen akıllı telefonu Apple iPhone 16 serisinin piyasaya sürülmesine henüz dört ay varken, cihazlarla ilgili söylentiler sağdan, soldan ve merkezden yağmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, cihazların kukla modelleri tüm serinin temel tasarım unsurlarını ve profesyonel olmayan modellerdeki kamera düzenini gösterdi.

iPhone 16 Modellerinin Renklendirilmiş Arka Cama Sahip Olacağı Söyleniyor

Bundan önce, bir başka kukla model seti (kılıf üreticileri için yapıldığı iddia edilen) tasarımı ve daha da önemlisi, iPhone 16 modellerinde geleceği söylenen özel kamera deklanşör düğmesini ortaya çıkardı. Şimdi de Çin’den gelen yeni bir söylenti, standart iPhone 16 modellerinin Pro olmayan iPhone 15 modellerinde bulunan aynı renk aşılanmış arka cam teknolojisine sahip olacağını öne sürüyor. Apple, iPhone 15’teki renk aşılanmış arka cam efektini şu şekilde tanımlıyor:

Bir akıllı telefonda ilk kez, arka camın tamamına renk aşılanarak beş güzel renk oluşturulmuştur. Arka cam, nano kristal parçacıklarla parlatılmadan ve lüks, dokulu mat bir yüzey oluşturmak için kazınmadan önce optimize edilmiş bir çift iyon değişim işlemiyle güçlendirilmiştir.

iPhone 16 Modellerinin Renklendirilmiş Arka Cama Sahip Olacağı Söyleniyor
iPhone 16 Modellerinin Renklendirilmiş Arka Cama Sahip Olacağı Söyleniyor

iPhone 16 renk şemasını gördüğünü iddia eden Fixed focus digital (Weibo aracılığıyla) adlı sızıntı kaynağına göre Apple, cihazın ana rengiyle kontrast oluşturan buzlu bir efekt için yeni standart iPhone 16 modellerinde de aynı renk aşılanmış arka camı kullanacak. Fixed Focus Digital, Apple’ın iPhone 15 için beş renk seçeneğine karşılık iPhone 16’yı yedi renk seçeneğiyle piyasaya sürebileceği tüyosunu veren kişiyle aynı.

Buradaki ana nokta, sızıntıyı yapan kişinin iPhone 16’nın Pro modellerinde kullanılan renk aşılı arka cam teknolojisinden bahsetmemiş olmasıdır. Bu sızıntılar, Apple cihazları için henüz bir sicil kaydı oluşturmamış bir kaynaktan geliyor. Bu nedenle, bilgileri büyük bir tuz tanesi ile almanızı öneririz.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/lW5HM9k
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu