iOS’ta WhatsApp yakında hangi kişilerinizin yakın zamanda çevrimiçi olduğunu gösterecek - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

iOS’ta WhatsApp yakında hangi kişilerinizin yakın zamanda çevrimiçi olduğunu gösterecek

iOS’ta WhatsApp yakında hangi kişilerinizin yakın zamanda çevrimiçi olduğunu gösterecek

Android için WhatsApp beta sürümünde görülmesinin ardından, ‘Son Zamanlarda Çevrimiçi’ özelliği şimdi de iOS uygulaması için çalışıyor gibi görünüyor. Özellikle, iOS’taki belirli beta kullanıcıları için ortaya çıkan Son Çevrimiçi özelliği, kişilerinizden hangisinin son zamanlarda çevrimiçi olduğunu gösteriyor.

iOS WhatsApp Çevrimiçi Olup Olmadığınızı Kişilerinize Gösterecek

Bu yeni özelliğin kanıtı iOS için WhatsApp beta uygulaması v24.9.10.71’de görüldü. WABetaInfo’ya göre, son zamanlarda çevrimiçi özelliği kişilerinizin son etkinliklerinin sınırlı bir görünümünü gösteriyor. Kişilerinizden herhangi biriyle yeni bir sohbet başlatmak ya da yeni bir arama başlatmak gibi bir etkileşime girdiğinizde, artık hangi kişilerin son zamanlarda WhatsApp’ı aktif olarak kullandığını göreceksiniz.

iOS WhatsApp Çevrimiçi Olup Olmadığınızı Kişilerinize Gösterecek
iOS WhatsApp Çevrimiçi Olup Olmadığınızı Kişilerinize Gösterecek

Bu, o anda çevrimiçi olan herkesin canlı akışını göstermez, ancak o kişinin yakın zaman diliminde WhatsApp kullanıp kullanmadığını gösterir. Bu, kişilerinizden hangisinin sizinle mesaj veya arama yoluyla etkileşime girme olasılığının daha yüksek olduğuna dair iyi bir gösterge olabilir.

Bazı beta test kullanıcıları WhatsApp iOS uygulamasındaki bu ‘son çevrimiçi’ özelliğine erişim sağladı. Bu özellik, o anda çevrimiçi olan tüm kişilerin kapsamlı bir listesinden ziyade genel bir etkinlik özeti göstermek üzere tasarlanmıştır.

Bu özellik gizlilik göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Bu nedenle, son görülme ve çevrimiçi durumlarını devre dışı bırakan kullanıcılar için WhatsApp, son çevrimiçi etkinliklerini göstermeyecek ve gizlilik ayarlarına her zaman uyulmasını sağlayacaktır.

Yeni son çevrimiçi özelliği, iOS için WhatsApp beta sürümünde TestFlight uygulaması aracılığıyla test edilebilir. Yakın gelecekte daha geniş bir kitleye sunulması bekleniyor. Kısa bir süre önce WhatsApp, yaklaşan Formula 1 Grand Prix’si öncesinde yarış arabası emojisini güncelleyerek kullanıcıların WhatsApp ve Mercedes AMG Petronas F1 takımının bir parçası olarak uygulamada Mercedes-AMG PETRONAS F1 renklerini taşımasına izin verdi.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/ApIaqJ3
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu