Büyük Fallout 4 güncellemesi PC, Xbox ve PlayStation platformlarında bir dizi hata içeriyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Büyük Fallout 4 güncellemesi PC, Xbox ve PlayStation platformlarında bir dizi hata içeriyor

Büyük Fallout 4 güncellemesi PC, Xbox ve PlayStation platformlarında bir dizi hata içeriyor

Perşembe günü Bethesda Game Studios ve sahibi Microsoft, kıyamet sonrası RPG Fallout 4 için “yeni nesil” güncellemesini yayınladı. Diğer şeylerin yanı sıra, Microsoft’un Xbox Series X|S ve Sony’nin PlayStation 5 konsolları için yerel desteğin yanı sıra PC oyuncuları için geniş ekran ve ultra geniş ekran desteği ve daha fazlasını ekledi.

‘Fallout 4’ Yeni Nesil Güncellemesinden Sonra Hatalarla Dolu

Ne yazık ki, güncellemenin de kendi payına düşen hatalar ve diğer sorunlarla birlikte geldiği görülüyor. Xbox Series X ve S güncellemesinin iki farklı grafik modu eklemesi bekleniyordu; Kalite Modu (Ultra grafik ayarlarıyla 4K çözünürlükte 30FPS) ve Performans Modu (standart grafik ayarlarıyla 4K çözünürlükte 60FPS). Ancak Eurogamer, Xbox Series X|S güncellemesinin şu anda yalnızca Performans Modunu desteklediğini bildirdi. Oyunu Kalite Modunda çalıştırma girişimleri şu anda çalışmıyor.

'Fallout 4' Yeni Nesil Güncellemesinden Sonra Hatalarla Dolu
‘Fallout 4’ Yeni Nesil Güncellemesinden Sonra Hatalarla Dolu

PC güncellemesi, beklendiği gibi, oyun için bir dizi popüler üçüncü taraf modunun kırılmasına neden oldu. Fallout 4’ün PC versiyonunu bir veya daha fazla mod ile oynuyorsanız, NexusMods forumlarına giderek güncellemenin Steam, GoG.com ve PC Game Pass ile PC’nize yüklenmesini nasıl engelleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bu güncellemenin aynı zamanda oyunu Valve’ın Steam Deck taşınabilir oyun bilgisayarı için doğrulanmış hale getirmesi gerekiyordu. Bu gerçekten de gerçekleşirken, güncelleme kullanıcıların grafiklerini özelleştirmelerine olanak tanıyan oyunun başlatıcısını da ortadan kaldırdı. “SteamDeck=0 %command%” başlatma komutu oyun başlatıcısını geri yükleyecektir.

Son olarak, oyuna PlayStation Plus Extra aboneliklerinin bir parçası olarak sahip olan PlayStation sahipleri şu anda yeni nesil güncellemesini alamıyor.Bethesda Game Studios, X (eski adıyla Twitter) hesabında güncellemenin bir noktada bu üyelere sunulacağını duyurdu ve “Ekipler bunun üzerinde çalışırken sabrınız için teşekkür ederiz” diye ekledi. Fallout 4 güncellemesi, kısmen Amazon Prime Video’daki Fallout canlı aksiyon TV şovunun başarısı sayesinde Fallout serisinin tamamına yönelik oyuncu ilgisinin yeniden canlandığı bir dönemde yayınlandı.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/xNVELli
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu