Microsoft’un iki yeni Transformers oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Microsoft’un iki yeni Transformers oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor

Microsoft’un iki yeni Transformers oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor

Microsoft’un Transformers serisini en az iki şekilde devam ettireceğine dair söylentiler dolaşıyor. Transformers hayran sitesine göre, teknoloji devi gizlice bir değil iki yeni Transformers projesi geliştiriyor.

İki Yeni Transformers Oyununun Yapım Aşamasında Olduğu Söyleniyor

Detaylar henüz belli olmasa da, sitenin kaynakları her iki oyunun da 2024 yılında piyasaya sürülmesinin hedeflendiğini söylüyor. Activision Blizzard’ın sahibi olan Microsoft, Transformers gibi oyunlar sayesinde Transformers oyunları konusunda deneyim sahibi: War for Cybertron, Fall of Cybertron ve 2010’larda piyasaya sürülen Rise of the Dark Spark gibi oyunlar sayesinde Transformers oyunları konusunda deneyim sahibi.

İki Yeni Transformers Oyununun Yapım Aşamasında Olduğu Söyleniyor
İki Yeni Transformers Oyununun Yapım Aşamasında Olduğu Söyleniyor

Microsoft’un bu yıl tamamen yeni iki Transformers oyununu piyasaya sürmeye çalışacağı düşünüldüğünde, bu kulağa inanılmaz derecede iddialı geliyor. Yine de söylentilerin, geçmiş oyunların modern konsollar ve PC’lerde geliştirilmiş portlarına veya yeniden sürümlerine atıfta bulunması çok olası. Transformers oldukça büyük bir multimedya ürünüdür, bu nedenle yeni oyunlar yaklaşan film ve şovların çapraz tanıtımını yapabilir.

Microsoft Studios’un artık Activision Blizzard’ın (eski adıyla Activision) sahibi olması ilginçtir. Şirket, teknoloji devi tarafından satın alınmadan önce, Transformers da dahil olmak üzere Transformers ile ilgili çok sayıda video oyunu yayınlamıştı: War For Cybertron ve onun devamı niteliğindeki Fall Of Cybertron gibi Transformers’la ilgili birçok video oyunu yayınlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Microsoft’un Activision’ın 2013 tarihli video oyunu Deadpool için yeniden lisans arayışında olduğu ortaya çıktı. Haberde Microsoft’un Marvel lisanslı bir diğer popüler oyun olan Marvel Ultimate Alliance’ı geri getirmek için de benzer bir planı olabileceği belirtiliyor.

İlk olarak 2006 yılında Activision tarafından piyasaya sürülen ve 2009 yılında devam oyunu piyasaya sürülen aksiyon RPG’leri, oyuncuların ünlü Marvel hikayelerinde savaşmak için kahramanlardan oluşan bir ekip oluşturmalarına olanak tanıyordu. Süresi dolan bir lisans anlaşması nedeniyle, bu oyunlar artık modern platformlarda dijital olarak mevcut değildir.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/syILQD3
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu