Overwatch 2 özel avantajlarıyla Xbox Game Pass’e geldi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Overwatch 2 özel avantajlarıyla Xbox Game Pass’e geldi

Overwatch 2 özel avantajlarıyla Xbox Game Pass’e geldi

Microsoft, Activision Blizzard serisinden Xbox Game Pass’e getireceği bir sonraki oyunun Overwatch 2 olduğunu duyurdu. Oldukça popüler olan kahraman nişancı oyununun devamı, ilk olarak 2023 yılında oynaması ücretsiz bir deneyim olarak piyasaya sürüldü. Game Pass lansmanı, üyelerin XP bonusu ve kozmetik öğeler de dahil olmak üzere hesaplarına önceden eklenmiş bir dizi bonusla oyuna katılmalarına olanak tanıyacak.

Overwatch 2 Xbox Game Pass’e Geldi

Overwatch 2 bugün, 17 Eylül’de Xbox Game Pass’e geldi. Avantajlardan yararlanmak için Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass for Console veya PC Game Pass üyelerinin tek yapması gereken hesaplarını Xbox Game Pass’e bağlamak ve üyelerin avantajlardan yararlanmak için tek yapması gereken Microsoft hesaplarını Battle.net’e bağlamak.

Hesapların 11 Kasım’dan önce bağlanması, üyelerin altı kahraman görünümüne erişmesini sağlayacak: Cardboard Reinhardt, Turtleship D.Va, Cyberdragon Hanzo, Street Runner Genji, Bee Mercy ve Cleric Lifeweaver, hepsi aşağıdaki resimde görülüyor. Ayrıca kostümleri yükseltmek için ekstra 30 Mitik Prizma da sunulacak.

Önceki üç sezona ait kozmetik eşyalar da bonusların bir parçasıdır ve gelecekte daha fazla sezon yayınlandıkça güncellenmeye devam edecektir: “Her yeni sezonda güncellenen ve en yeni stilleri yeniden yaşamanıza ve kahramanlarınızı yakın tarihin en havalı kozmetik ürünlerinden bazılarıyla donatmanıza olanak tanıyan harika bir koleksiyona erişebileceksiniz” Son olarak, %10 XP desteği her Xbox Game Pass sahibinin Overwatch 2 hesabının bir parçasıdır ve aktif olan diğer bonuslarla da birikecektir.

Overwatch 2 Xbox Game Pass'e Geldi
Overwatch 2 Xbox Game Pass’e Geldi

Hesapları bağlamak için Battle.net’te oturum açın, Hesap Bağlantıları sayfasına gidin ve Xbox Network bölümünde doğru Microsoft hesabını bağlayın. Hesapları bu şekilde bağlamak için uzun bir bekleme süresi olduğunu unutmayın, bu nedenle kullanılan hesabın Xbox Game Pass Ultimate, Konsol veya PC Game Pass ile doğru hesap olduğundan emin olun.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/x9AuMI7
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu