Remove.bg Arka Plan Silme Aracı Kullanımı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Remove.bg Arka Plan Silme Aracı Kullanımı

Remove.bg Arka Plan Silme Aracı Kullanımı

Merhaba Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ekibi. Bugün remove.bg web sitesi üzerinden nasıl arka plan işlemleri yapacağımızı konusunu ele alacağız. 

Teknolojinin gelişmesi ile fotoğraf sektöründe bir hayli gelişti. Her yıl yüzlerce fotoğraf düzenleme programlarına ilgi fazlasıyla yoğun. Ancak birçok uygulama yetersiz ya da ücret talep etmekte. Bu yazıda sizlere hem ücretsiz hem de profesyonel şekilde nasıl fotoğrafları sadece bir tıkla halledebileceğinizi anlatacağız.

Remove.bg Nedir? 

Remove.bg üzerinden size sunulan ücretsiz hemen her şeyi yapabileceğiniz bir web sitesidir. İçinde müşterilere özel hem ücretsizin yanı sıra sizin belli ücret ödeyerek ek özelliklerinden de yararlanabilirsiniz. 

 

İlginizi Çekebilir : Dollify Nedir ve Nasıl Kullanılır?

 

Remove.bg Nasıl Kullanılır ve Özellikleri Nelerdir ? 

İlk önce yapmanız geren Remove.bg sitesine giderek sayfa üzerinde yer alan Upload İmage buton kısmına arka planı düzenleyeceğiniz seçiyorsunuz. Ardından seçtğiniz görselin arka planda istenmeyen yerlerinin kesilip png şeklinde karşınıza çıkıyor. 

Remove-bg Kullanımı
Remove-bg Kullanımı

Sonra eğer arka planda bir şey olmasın diyorsanız dosyayı Download kısmından indirebilirsiniz. 

Remoce-bg-İndirme-Nasıl-Yapılır
Remoce-bg-İndirme-Nasıl-Yapılır

Ayrıca sağ üste bulunan Edit kısmına tıklayarak sizlere sunulan onlarca hazır görselleri arka plan olarak ta kullanabilir yada sağde renk istiyorum diyorsanız da Color bölümünden size uygun renk tonunu kullanabilirsiniz. Bunlar yerine sizin hazırladığınız görselleriniz de varsa Select Photo kısmına tıklayarak ta kendi görselinizi kullanabilirsiniz.

Remove-bg-Arkaplan-Editleme
Remove-bg-Arkaplan-Editleme

 

 

Peki Bu Konu Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Yorumlar Kısmına Görüşlerinizi Yazabilirsiniz.

 

Please write your comments

deneme bonusu