Dlive ile para kazanmak - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Dlive ile para kazanmak

Dlive ile para kazanmak

Yayıncılığın bir hayli popüler olduğu şu zamanlar da, herkesin aklında yayıncı olma fikri var. En popüler yayın platformlarından birisi de Dlive. Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ailesi olarak bu yazıda sizlere Dlive platformunu kullanarak nasıl para kazanabileceğinizi anlatacağız.

Dlive’da nasıl para kazanılır ?

Dlive platformunda normal para kullanılmıyor. Platformun kendine özel “limon parası” adında bir para birimi var. Limon paralarını hem yayın açarak hem de yayın izleyerek kazanabilirsiniz. Yayın açarak kazanmaya çalışırsanız, insanların size gönderdiği bağışlarla veya aboneliklerle para kazanıyorsunuz. Ayrıca da bynogame ve oyunfor gibi platformlar üzerinden donate alarak para kazanabilirsiniz.

Yayın izlerek para kazanmaya çalışırsanız da, izlediğiniz yayıncıların açtığı ganimet sandığından size düşen payı kazanıyorsunuz. Size düşen pay, hem şans hem de yayında aktif olduğunuz süreye bağlı olarak artıyor. Ganimet sandığı da, yayıncılara gelen bağışların belli bir kısmının birikmesiyle ve yayın devam ettikçe içine belli bir miktar limon eklenmesiyle doluyor. Yani sadece yayını izleyerek bile para kazanabiliyorsunuz.

Limonlar kaç TL ediyor ?

Dlive üzerinde bakiyenize eklediğiniz 1 limon parası 0,012 ediyor. Yani 1000 limon parası 12 dolar ediyor. O da 80.87 TL civarında bir para anlamına geliyor. Para çekebilmek için de elbette ki belli bir limit var. Bu limit 4.250 Limon parası yani yaklaşık olarak 300 TL gibi bir para anlamına geliyor. Gerekli bakiyeye eriştikten sonra blockchain cüzdanınıza parayı çekebiliyorsunuz.

Please write your comments

deneme bonusu