Google Play Uygulamamız Çıktı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Google Play Uygulamamız Çıktı

Google Play Uygulamamız Çıktı

Teknoloji Haberleri ve Bilim Teknoloji Rehberi olarak bugün sizlere Mobil uygulamızdan bahsedeceğim.

Öncelikle Google Play Uygulamamızı indirmek için Tıklayınız

TEKNOBİLİM ADAMI Resmi Teknoloji Haberleri ve Bilim Teknoloji Rehberi Uygulamasının Önemli Özelliklerini bu yazımızda sizler için derledik

TEKNOBİLİM ADAMI uygulaması sizlere güncel teknoloji haberleri ve Teknoloji konularında Rehberlik sunar.

Türkiye’nin en büyük ve en samimi teknoloji portalı TEKNOBİLİM ADAMI’nın resmi mobil haber uygulaması artık yayında !

Tamamen kullanıcı dostu arayüze sahip olan TEKNOBİLİM ADAMI mobil uygulamasında kategorilerine geniş yer verdiğimiz başlıklar şöyle :

Pratik Bilgiler kategorisinde ; Sağlık,İnternetten Para Kazanma Teknikleri, Girişim İş Fikirleri gibi konuların yer aldığı herşey bu kategoride

Haberler Kategorisinde ; Güncel Teknoloji haberleri, Oyunlar hakkında bilgiler ve gelişmeler, Sosyal Medya gündemindeki gelişmeler için geniş içeriklerin oluşturulduğu herşey bu kategoride

Bilim ve Teknoloji Kategorisinde ; Donanım, Giyilebilir Teknoloji, İnceleme ve Tavsiyeler, Mobil, Uzay, Yapay Zeka, İnternet Teknolojileri gibi konuların yer aldığı herşey bu kategoride

Kültür ve Sanat Kategorisinde; Ekonomi gelişmeleri, Genel Güncel Haber, Yaşam içinden aktüel gelişmeler gibi konuların yer aldığı herşey bu kategoride

Tasarım ve Yazılım Kategorisinde Fotoğraf ve Video İçerikleri, SEO hakkında bilgiler, Sunucu Yönetim Bilgileri ve WordPress Hakkında Her şey bu kategoride

ilginizi-ceken-kategoriler

Oyunlar hakkında gelişmeler, Sosyal medya gelişmeleri, Android, İos, Windows phone hakkında son bilgiler, Akıllı telefonlar, Tabletler hakkında detaylar, Sektörel yenilikler ve ilginç ürünler hakkındaki birçok haber ve videoyu bulabilirsiniz.

Ayrıca Websitemizdeki içeriklere tek bir uygulama üzerinden zahmetsizce erişebilir, arama yapabilir, sosyal medya ve diğer platformlarda paylaşabilirsiniz

TEKNOBİLİM ADAMI Resmi Teknoloji Haber Uygulamasının Başlıca Önemli Özellikleri

Günlük ve Haftalık Popüler İçerikler ile Teknoloji Gündemini Kaçırma!

gunluk-ve-haftalik-icerikler

Gün içindeki yaşanan en önemli gelişmeler sizlere günlük bülten haber şeklinde sunulur. Böylece o günün kaçırmamanız gereken haberlerine rahatlıkla erişebilir, teknoloji gündemini yoğun zamanlarınızda bile kolayca takip edebilirsiniz.

TEKNOBİLİM ADAMI ile Önerilen Teknoloji Haberleri Telefonuna Gelsin!

En güncel ve en önemli haberler TEKNOBİLİM ADAMI uygulamasında sizlere bildirim olarak sunulur. Böylece teknolojinin önemli gelişmelerini an be an takip edebilirsiniz.

TEKNOBİLİM ADAMI ile Teknoloji ve İnternet Gündemini Takip Et!

teknoloji-haberleri

Teknoloji hakkındaki tüm önemli ve ilginç haberler sizlere gündem bölümünde sunulur. Böylece gün içindeki başlıca bilgilere ve gelişmelere bu bölümden kolayca erişebilirsiniz.
Yukarıdaki bahsettiğimiz Kategorilerdeki ; Teknoloji, sosyal medya, bilim, uzay, otomobil, oyunlar ve bir çok konudaki haberleri sizlere hergün düzenli olarak sunar.

Favori Haberini Kaydet, Dilediğin Zaman Oku!

Sonra-okumak-icin-Kaydet

Dilediğiniz haber ya da video içeriğini favorinize ekleyebilir, bu bölümden sizin için önemli olan içeriklere kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Okumak için zamanınız olmayan içerikleri kaçırmazsınız ve dilediğiniz zaman uygulama üzerinden okuyabilirsiniz.

Haberlere Yorum Yap, Tartışmaya Katıl!

yorum-yap

Uygulamada yer alan haber ve videoların altında kendi yorumunu belirt ve diğer ziyaretçilerle bunu paylaş. Ayrıca diğer kullanıcıların yaptığı yorumlara oy verebilir ve onlarla tartışmaya katılabilirsin.

En Çok Okunan Haberleri Kaçırma!

TEKNOBİLİM ADAMI’ndayayınlanmış haberlerde dünün, bugünün, haftanın ve ayın en çok okunan haberlerine hızlıca gözatabilirsin. Böylelikle daha az vakit harcayarak teknoloji gündeminde ne popüler hemen öğrenebilirsin!

Bizlere Popüler Sosyal Medya Platformlarından ulaşmak için :

Facebook: https://www.facebook.com/teknobilimadami
Twitter: https://twitter.com/teknobilimadami
Instagram: https://www.instagram.com/teknobilimadami
Telegram Kanalımız: https://t.me/teknobilimadami
Youtube: https://youtube.com/channel/UCbXwpK-k2ULPksIk6yh18_A

Uygulama Yapımcımız Enes beye Ulaşmak için Tıklayınız 

Uygulama Yapımcımız , Yapmış olduğu uygulamalar ile ses getirmiş olan Alemdar App Uygulamasıyla bir dönem Türkiye’de damgasını vuran Kurtlar Vadisinin geliştirdiği Mobil Uygulama sayesinde Replik Sesleri konusunda başarılı olmuştur.

Bu uygulamada Çakır ve Polat Seslerini İnternetsiz  tam 317 replikle istediğiniz yerde arkadaşlarınıza racon ve şeklinizi gösterebilirsiniz. Uygulamaların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

alemdar-ve-cakir-sesleri
Please write your comments

deneme bonusu