Honor Play 4e tasarımı sızdırıldı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Honor Play 4e tasarımı sızdırıldı

Honor Play 4e tasarımı sızdırıldı

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin alt markası Honor, yeni bir telefon modeli üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Weibo üzerinde Honor Play 4e isimli bir cihazın tasarımı ve özellikleri sızdırıldı. Play 4 ve Play 4 Pro modellerine sahip Honor, Play 4 serisine yeni bir telefon eklemeyi düşünüyor. Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere Honor Play 4e sızdırılan tasarım ve özelliklerinden bahsedeceğiz.

Honor Play 4e tasarımı ve özellikleri

Görselde bulunan yeni Play 4e modelinin ekranına baktığımızda, 6.39 inç büyüklüğünde ve sol üstte kamera deliği olan bir ekran tasarımına sahip olduğunu görüyoruz. Görselde ekranın teknik özellikleri hakkında pek bilgi olmasa da, 2.2 GHz ve 1.7 GHz hızlarında çalışan çekirdeklere sahip Kirin 710A işlemcinin kullanıldığı söyleniyor.

Yeni Play 4e, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla gelecek. RAM ve depolama kapasitesi için başka bir seçenek bulunmayacak. Cihaz, 4.000 mAh batarya kapasitesine sahip olurken, kaç W ile şarj olacağı henüz açıklanmadı.

Yukarıdaki görselde kamera hakkında pek bir bilgi olmasa da, üçlü bir kamera düzeninin bizi karşılayacağı bariz belli. Ana kameranın ise 13 Megapiksel olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: Huawei, P10 Serisi İçin 4.07 GB’lık Bir Güncelleme Yaptı

Fiyat bilgisi henüz verilmese de, cihazın 1000 Çin yuanından (140 dolar) aşağıda olacağı tahmin ediliyor.

Please write your comments

deneme bonusu