Samsung Galaxy A01 Core, GeekBench testinde görüldü - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung Galaxy A01 Core, GeekBench testinde görüldü

Samsung Galaxy A01 Core, GeekBench testinde görüldü

En büyük akıllı telefon üreticisi olan Samsung’un, özellikle giriş seviyesi için uygun fiyatlı bir telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. GeekBench testinde görülen Samsung Galaxy A01 Core modelinin tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı. Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere, Samsung Galaxy A01 Core modelinin tasarımından ve özelliklerinden bahsedeceğiz.

Samsung Galaxy A01 Core özellikleri ve tasarımı

Geekbench testinde beliren isimsiz modelin Samsung Galaxy A01 Core olduğu belli oldu ve bununla beraber özellikleri de açığa çıkmış oldu. Galaxy A01 Core, gücünü 1.5 GHz hıza sahip 4 çekirdekli MediaTek MT6739 işlemciden alıyor. Çoklu çekirdek testinden 1468 puan alan cihaz, tekli çekirdek testinden ise 542 puan aldı.

Galaxy A01 Core, günümüz telefonlarına göre daha klasik bir görünüme sahip. Kalın çerçeveli ekran ve çentiksiz tasarım ile uygun fiyatlı bir model olacağını belli ediyor. Telefonun üst çerçevesinde ön kamera ve hoparlör bulunuyor. Arka tarafta ise bir adet kamera ve LED flaş bulunuyor. Ayrıca cihazın ses ve güç ayarlarının yönetildiği düğmeler, telefonun sağ tarafında bulunacak.

Ekran çözünürlüğünün 1480 x 720 değerinde olacağı ve ekranın 5 inç büyüklüğünde olacağı tahmin ediliyor. Giriş seviyesi bir telefon olan Galaxy A01 Core’un, 1 GB RAM ile beraber geleceği de tahminler arasında.

Please write your comments

deneme bonusu