Samsung Galaxy M51 Geekbench testinde görüldü! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung Galaxy M51 Geekbench testinde görüldü!

Samsung Galaxy M51 Geekbench testinde görüldü!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 2020 Galaxy A serisi üzerine çalıştığını biliyoruz. Ancak sadece 2020 Galaxy A serisi değil, 2020 Galaxy M serisi için de birtakım çalışmalar yapıldığı geçtiğimiz günlerde Geekbench performans testlerinde görüldü. Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere Samsung’un üzerinde çalıştığı Galaxy M51 hakkında detaylıca bilgi vereceğiz.

Samsung 2020 Galaxy M51, delikli bir ekrana sahip. Arka tarafta bulunan parmak izi sensörüyle birlikte telefonun ince ve kavisli çerçeveleri dikkat çekiyor. 3.5 mm kulaklık girişi olan Galaxy M51’de, USB-C kullanılmış. Ekran tarafında ise 6.3 inç Full HD+ Super AMOLED özelliklerine sahip ekranıyla rakiplerine göz kırpıyor.

Gücünü Snapdragon 730 işlemciden alan telefon, 8GB RAM’e sahip olacak. Ayrıca telefonun arka kamerasının 64 megapiksel olduğu tespit edilen telefonun 5.000 mAh kapasiteli bir pille geleceği söyleniyor.

Samsung Galaxy M51’in fiyatı ne durumda ?

İlginizi Çekebilir: Huawei P Smart S tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Özelliklerine bakılarak tahmin edilen fiyat yaklaşık olarak 250 dolar civarında. Elbette ki bu bir tahmin ancak orta segment bir telefon için gayet ideal bir fiyat. Ayrıca Samsung sadece orta segment ile ilgilenmekle kalmayıp, Galaxy Note 20 ailesi ve Galaxy Fold 2 amiral gemisi modellerini de 5 Ağustos tarihinde tanıtacak.

Please write your comments

deneme bonusu