Huawei’nin üç katlı telefonu önümüzdeki ay piyasaya sürülecek - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Huawei’nin üç katlı telefonu önümüzdeki ay piyasaya sürülecek

Huawei’nin üç katlı telefonu önümüzdeki ay piyasaya sürülecek

Huawei, önümüzdeki ay üç katlı telefon satışına başlayacak dünyanın ilk şirketi olmaya hazırlanıyor. Cihaz, Huawei CEO’su Richard Yu’nun elinde, bir kez bir uçakta katlanmamış halde ve daha sonra katlanmış halde görüldü. Cihazın önümüzdeki ay piyasaya sürüleceği nihayet doğrulandı.

Huawei Dünyanın İlk Üç Katlı Akıllı Telefonunu Önümüzdeki Ay Tanıtacak

Bu teyit doğrudan Huawei CEO’su Richard Yu’dan geliyor. Ve eğer lansman haberini doğrulayan kişi oysa, bundan daha resmi bir şey olamaz. Huawei CEO’su, Stelato S9 teslimat törenine katılırken dünyanın ilk üç katlanabilir telefonunun lansmanını doğruladı.

Huawei Dünyanın İlk Üç Katlı Akıllı Telefonunu Önümüzdeki Ay Tanıtacak
Huawei Dünyanın İlk Üç Katlı Akıllı Telefonunu Önümüzdeki Ay Tanıtacak

Stelato S9’un Huawei’nin HarmonyOS yazılımı tarafından desteklenen bir elektrikli araç olması dikkat çekti. Etkinlik sırasında, yaklaşan telefon sorulduğunda Yu hiç tereddüt etmeden “Gelecek ay” yanıtını verdi. Ancak, gelecek ayki lansmanın yalnızca Çin pazarı için olacağı neredeyse kesin. Cihaz dünyanın diğer bölgelerinde piyasaya sürülmeyebilir ve Çin’e özel bir cihaz olarak kalabilir.

Telefon birinci nesil üç katlı bir telefon olacak ve görünüşe göre çok yüksek bir fiyat etiketi bekleyebilirsiniz. Önceki sızıntılara dayanarak, telefonun katlanmış pozisyonda çok ince olduğu ve şu anda piyasada bulunan tek bir katlanabilir ekrana sahip birçok katlanabilir cihazla kolayca karşılaştırılabilir olduğu görülüyor.

Cihazın adı hala gizemini korurken, Huawei’nin yaklaşmakta olan telefonu arkasında büyük bir kamera çıkıntısı ile görüntülendi. Telefonun açıldığında 10 inçlik bir ekrana sahip olabileceği söyleniyor.

Daha önce, telefonun daha önce Huawei Mate 9 serisi ile piyasaya sürülmesi beklenen HiSilicon’un Kirin 70 serisi yonga seti tarafından desteklenebileceği belirtilmişti. Dünyanın ilk üç katlanabilir telefonunun piyasaya sürülmesiyle Huawei, Samsung gibi diğer oyunculara karşı büyük bir avantaja sahip olacak. Huawei’nin yaklaşmakta olan benzersiz telefonu için hangi yazılım hilelerini sakladığını görmek ilginç olacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/5U1Qlz3
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu