Black Myth: Wukong Steam’de şimdiye kadar en çok oynanan tek oyunculu oyun oldu - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Black Myth: Wukong Steam’de şimdiye kadar en çok oynanan tek oyunculu oyun oldu

Black Myth: Wukong Steam’de şimdiye kadar en çok oynanan tek oyunculu oyun oldu

Unreal Engine 5 tabanlı aksiyon-RPG oyunu Black Myth: Wukong, Pazartesi günü PlayStation 5 konsolu ve Valve’ın Steam hizmeti aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Geliştirici ve halka açık Game Science’ın oyunu, ilk 24 saatinde Steam için büyük bir rekor kırdı.

Black Myth: Wukong Steam’in Tüm Zamanların En Çok Oynanan Tek Oyunculu Oyunu

Oyun Steam’de en çok eş zamanlı çevrimiçi oyuncu listesinin zirvesinde yer alıyor. Daha da önemlisi, şu anda (bu yazı yazılırken) Steam’deki 1,444,429 oyuncu sayısı, tek oyunculu bir çevrimiçi oyun için Steam’de aynı anda en çok eşzamanlı oyuncu için yeni bir rekor kırdı.

Black Myth: Wukong Steam'in Tüm Zamanların En Çok Oynanan Tek Oyunculu Oyunu
Black Myth: Wukong Steam’in Tüm Zamanların En Çok Oynanan Tek Oyunculu Oyunu

Bu sayı, CD Projekt RED’in Cyberpunk 2077’sinin Steam’deki çevrimiçi oyuncu sayısını geride bırakarak bu tek oyunculu kategoride Steam’de bir önceki rekorun sahibi oldu. SteamDB, Aralık 2020’de piyasaya sürüldüğünde 1.054.388 eş zamanlı oyuncuya sahip olduğunu gösteriyor.

Şu anda Black Myth: Wukong sadece Steam’de en çok oynanan oyun olmakla kalmıyor, aynı zamanda hizmette şimdiye kadar en çok oynanan dördüncü oyun. Sadece PUBG: Battlegrounds, Palworld ve Counter-Strike 2 (hepsi çok oyunculu temalı oyunlar) daha yüksek çevrimiçi eş zamanlı oyuncu sayısına sahip.

Black Myth: Wukong’a aşina değilseniz, işte size kısa bir özet: Kara Efsane: Wukong, kökleri Çin mitolojisine dayanan bir aksiyon RPG oyunudur. Hikaye, Çin edebiyatının Dört Büyük Klasik Romanından biri olan Batıya Yolculuk’a dayanmaktadır. Geçmişten gelen görkemli bir efsanenin örtüsünün altındaki gizlenmiş gerçeği ortaya çıkarmak için önünüzdeki zorluklara ve mucizelere cesaret etmek için Kaderdeki Kişi olarak yola çıkacaksınız.

Oyun Pazartesi günü PS5’te de piyasaya çıktı ancak şu ana kadar Sony’nin konsolunda kaç oyuncunun bu oyunu oynadığına dair bir bilgi yok. Oyun ayrıca Epic Games Store üzerinden PC için de piyasaya sürüldü ve şu anda en çok satan oyun olarak listeleniyor. Ancak, bu mağazada kaç çevrimiçi oyuncunun bu oyunu oynadığına dair bir bilgi yok.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/bL2OQeu
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu