2021 Yılında Alınacak En Lüks 10 Otomobil - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

2021 Yılında Alınacak En Lüks 10 Otomobil

2021 Yılında Alınacak En Lüks 10 Otomobil

Merhaba Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ailesi, bugün sizlere 2021 yılında alınacak en lüks 10 otomobil konusunda merak edilenleri anlatacağız. 2021 yılında gelecek olan arabalar herkes tarafından merak ediliyor. Fiyatları oldukça yüksek olacak olan bu arabalar performanslarıyla herkesi şaşırtmayı başarıyor.

2021 Yılı araba severler için çok iddialı geliyor. Yeni ve lüks modeller gerçekten insanların alma isteğini arttırıyor. 2021’de çıkacak arabalar fiyatlarındaki kabarıklığı performans gerçeğiyle buluşturduğunda hakkını veriyor. Aşağıda sizler için derlediğimiz 10 lüks otomobil bulunuyor. 2021 model arabalar en mükemmel şekliyle sizlerle buluşuyor. Dikkat ettiğinizde büyük bir kısmının elektrikli araba olduğunu göreceksiniz.

İlginizi Çekebilir: 45.000 TL Alınacak 2.El Beğenilen 10 Araba
  • BMW M2 CSL

BMW-M2-CSL
BMW M2 CSL

2021 yılının favorileri arasında yer alan BMW,  beklenen versiyonu M2 GTS’den çok daha iyi bir performans ile gelecek.  Aracın 6 silindire sahip 3.0 çift turbolu motora sahip olacağı belirtiliyor.  Ayrıca M2 CSL, 420 bg civarında bir güç üretecek. Araçta Porche’den örnek alınan bazı yeni parçalarda yer alacak. Fren bölümünün de M2 Competition’a nazaran çok daha iyi olacağı söylenenler arasında yer alıyor.

  • Genesis Essentia

Genesis-Essentia
Genesis Essentia

Genesis daha önce Hyundai’ye bağlıyken artık ondan bağımsız olarak Essentia’yı çıkarıyor. Araç daha önce 2018 New York Otomobil Fuarı’nda herkese tanıtılmıştı. Aracın üretime girmesi için çalışmalar devam ediyor ve 2021 yılında üretime geçmesi bekleniyor. Aracın elektrikle çalışacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

  • Cadillac Escala

Cadillac-Escala
Cadillac Escala

2016 Yılı içerisinde tanıtılmış olan Escala konsepti 2021 yılında üretime alınacak. CT6 ile aynı özelliklerde üretileceği bilinen aracın hakkında başka önemli bir detay verilmedi.

  • Infiniti Elektrikli Otomobil

Infiniti-Elektrikli-Otomobil
Infiniti Elektrikli Otomobil

Elektrikli modeller arasındaki yerini alan Infiniti, 2021 yılında ortamdaki tüm eksiğini kapatacak nitelikte gözüküyor. Bu otomobil 2018 yılında Detroit Otomobil Fuarı’nda sergilenecek ve ilham olarak da Q Insipiration Concept’ten esinlenecek. Aracın yükseltilmiş sürüş pozisyonu olacak ve yüksek performanslı elektrik motoru bulunacak.

İlginizi Çekebilir: İkinci El Araba Almak İçin Bilinmesi Gereken 10 Kural
  • Lagonda Elektrikli SUV

Lagonda-Elektrikli-SUV
Lagonda Elektrikli SUV

Lagonda aslında Aston Martin’in alt markası olarak biliniyor. Araç, 2021 yılına damgasını SUV model olarak vuracak. Ayrıca araç Vision Concept isimli araca benzer özelliklere sahip olacak. Herkesi kendisine hayran bırakacak olan araç hakkında başka bir bilgi bulunmuyor.

  • Lamborghini Sedan

Lamborghini-Sedan
Lamborghini Sedan

Lamborghini, Urus adında bir SUV modelle karşımıza çıkıyor. 2021 yılında WW Grup sedan bir otomobille karşımıza çıkacak.

  • Nissan 370Z Nismo

Nissan-370Z-Nismo
Nissan 370Z Nismo

Nissan 370Z çıkış yaptığı zamandan beri büyük değişiklikler yapmadı. Ancak önümüzdeki yıl yeni bir araçla atağa geçeceği düşünülüyor. Aracın 475 beygir gücünde olacağı ve ufak bir boyutta olacağı söyleniyor. Gerçekten performans olarak birçok arabanın önüne geçeceğe benziyor.

  • Mercedes SL

Mercedes-SL
Mercedes SL

Mercedes-Benz tarafından gelen bilgilere göre birkaç yıl içinde yeni bir SL araç ortaya çıkacak. Bu yeni aracın 2021 yılı içerisinde bizlerle olacağı düşünülüyor. Yeni araç söylentilere göre V12 motora sahip olmayacak.

Araç, 6 silindirli ve 435 beygir gücüne sahip bir motorla gelecek. Bu motorunda elektrikli bir motorla birlikte kullanılabileceği ifade ediliyor. Hibrit sisteme sahip araç, SL 73 AMG adını verdiği bir modelle karşımıza gelecek. Hibrit sistemle birlikte tam 800 beygir güze sahip olacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

İlginizi Çekebilir: Araba Kredisi Çekerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Porsche Taylan Cross Turismo

Porsche-Taylan-Cross-Turismo
Porsche Taylan Cross Turismo

Porsche, Mission E adıyla bir elektrikli otomobil çıkarıyor ve önümüzdeki yıl bizimle olması bekleniyor. Araç, daha sportif ve aktif bir yaşam tarzına sahip olabilmek için ortaya çıkıyor. Arazi sürüşüne uygun olmadığı belirtilen aracın görüntüsü bir arazi aracını andırıyor. Çift elektrik motoruna sahip olacak olan aracın 600 beygir gücüne ulaşacağı söyleniyor.

  • Toyota GT86

Toyota-GT86
Toyota GT86

Son derece şık bir görünüme sahip olacak olan Toyota GT86, eskisine göre boyut olarak daha büyük gözüküyor. Araçta 2.4 litrelik bir turbo şarjlı motor yer alacak. Motor ise 260 beygir gücü verecek.

Please write your comments

deneme bonusu