En Güçlü Marvel Karakterleri ve Sıralaması - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

En Güçlü Marvel Karakterleri ve Sıralaması

En Güçlü Marvel Karakterleri ve Sıralaması

Merhaba Teknoloji Haberleri-Teknoloji Rehberi ailesi, en güçlü Marvel karakterlerini sırasıyla listeleyeceğiz.

 

runner
Runner
  1. Runner

Marvel dünyasında en hızlı karakter olarak tanınmaktadır. Ancak çizgi romanlar içerisinde yer almadığından dolayı hakkında pek fazla bilgi bulunuyor. Tamamen altın bir vücuda sahip olan Runner’in güçlerinin sınırının olmadığı tahmin edilebiliyor. Ancak Gümüş Sörfçü’yle olan diyalogu sonrasında 5 milyar yaşında olduğunu söylemiştir.

  1. Master Order

Galaksiler arasında devamlı olarak yolculuk eden bir karakter olarak bilinmektedir. Aynı zamanda da bu galaksiler içerisinde kaos meydana getirmektedir. Marvel dünyasında Lord Chaos ile beraber hareket ederek, onunla beraber bu seyahatleri gerçekleştirildiğinden söz edilmektedir. Ancak hakkında pek de fazla bir detaya da yer verilmemektedir.

stranger
Stranger
  1. Stranger

Gigantus adlı gezegenden gelen bir karakter olarak Marvel evreninde yer almaktadır. Gezegeninin yok olması sonrasında da evrende yalnız kalmış ve antik bir karakter olarak ifade edilmektedir. Kozmik bir güce sahip olan Stranger aynı zamanda da zeka konusunda Galactus karakteriyle de eşit seviyede yer aldığı da söylenebilmektedir.

  1. Abraxas

Abraxas karakteri, muhteşem ve yıkıcı güçlere sahip olarak bilinmektedir. Galactus karakterinin ölmesinden sonra yerine Abraxas geçmiştir. Zamanın başından beridir evrene zarar vermesini engellemek adına hapsedilmiştir. Bu karakter Marvel dünyasında evrenin en bilgili karakteri olarak da ifade edilebilmektedir. Böylelikle en güçlü Marvel karakterleri arasında da yerini sağlamlaştırmıştır.

odin
Odin
  1. Odin

Thor’un babası ve Asgard’ın kralı olan Odin, Zeus ile beraber 2 Sky-Father karakterinden bir tanesidir. Gücünü anlamak için Thor’a bakmak yeterli olacaktır. Aynı zamanda da istediğinde tüm ASgard vatandaşlarının güçlerini çekebilme yeteneği de bulunmaktadır. Bundan dolayı da gücünü daha da etkili kılmak ve kozmik enerji yaratmak için de Güneş’i kullandığı görülebilmektedir.

  1. Mephisto

Mephisto karakteri, cehennemin yöneticisi olarak Marvel evreninde yer almaktadır. Aynı zamanda da geçmişi hakkında bilgilere yer verilmemesinden ötürü gizemli bir karakter olduğu söylenebilmektedir. Aynı zamanda da Johnny Blaze karakterini Hayalet Sürücü’ye dönüştüren kişi olarak da öne çıkmaktadır. Bu marvel karakterinin sınırları ve güçleri hakkında kesin bir bilginin mevcut olmadığı söylenebilmektedir.

zeus
Zeus
  1. Zeus

Odin ile beraber diğer Sky-Father karakteri olan Zeus, son derecede güçlü bir karakteridir. Sadece Marvel evreninde değil aynı zamanda da DC içerisinde de kendini gösterebilmektedir. Gökyüzünün en güçlü karakteri olarak bilinen Zeus, muhteşem bir güç barındıran bir kahraman olarak ifade edilmektedir.

  1. The Watcher (Uatu)

Watcher bir ırk olarak bilinmekte ve milyonlarca yıldır evrende hüküm sürmektedir. Aynı zamanda galaksiyi dolaşan bu ırk, yaşanan olayları incelemekte ancak müdahale etmemektedirler. Öte yandan gelişen ırklara da destek vereceklerdir. Güçleri oldukça fazla olan bu ırkın Galactus ile eşit güçlere sahip olduğu da ifade edilmektedir.

  1. Oblivion

Bu Marvel karakterinin gücünün sınırı biliniyor. Herhangi bir madde ya da enerjinin bulunmadığı Outer Void isimli yerin lideri olarak ifade ediliyor. Bu yerin evrenin dışında olmasından dolayı bu dış boşluktan meydana geldiği de belirtiliyor. Çizgi romanlarda pek yer bulmasa da Marvel evreninin en güçlüleri arasında kendine yer bulan isimlerden bir tanesi olarak adlandırılabiliyor.

  1. Kronos

Marvel evreni içerisinde kozmik güç sahibi olan karakterlerden bir tanesi olarak da Kronos öne çıkmaktadır. Aynı zamanda bu karakterin zamanı kontrol etme gücü de bulunmaktadır. Zihniyle evrenle bağlantılı olmasının yanı sıra canlıları manipüle ederek onları etkileyebilme yeteneği olan bir karakter olarak da adlandırılmaktadır. Bundan ötürü de bu listede yer almaktadır.

  1. Eternity

Marvel evreninde 5 temel varlık yer almaktadır. Bu varlıklar arasında Eternity de kendine yer bulmaktadır. Bu da Galactus’tan sonra en güçlü karakter olduğu manasına gelmektedir. Var olan gücü oldukça üst seviyelerde yer almaktadır. Bu gücünün oldukça ileri düzeyde olmasından ötürü de gerçekliğin kendisini dahi kontrol edebildiği de özellikleri arasında yer alıyor.

  1. Phoenix Force

Bir galaksiyi yok edebilecek olan tek Marvel karakteri olarak Phoenix Force öne çıkmaktadır. Kozmik bir varlık olan bu karakterin, enerjiden meydana geldiği de söylenmektedir. Bu karakterin tamamen yok olması söz konusu değildir. Aynı zamanda da içerisinde yaşayacağı bedenler de arayarak, kendine kurban bulabilen bir karakterdir.

death
Death
  1. Death

En güçlü Marvel karakterleri arasında yer alan Death, aynı zamanda da Deadpool’a aşık olarak da bilinmektedir. Güç konusunda Eternity ile benzer özellikleri içermektedir. Cehenneme gitmeyen ölüleri tekrardan canlandırmasıyla da bilinmektedir. Deadpool ile ilişkisine de babası Thanos izin vermemektedir. Thanos bu ilişki için Deadpool’u lanetlediği de bilinmektedir.

  1. Infınıty

Marvel evrenindeki temel 5 varlıktan bir tanesidir. Aynı zamanda da uzay boşluğunun vücut bulmuş hali olarak da ifade edilmektedir. Ancak gücü ve varlığı hakkında da herhangi bir veri mevcut değildir. Çizgi romanların işleyişine bağlı olarak da ortaya koydduğu güçlerin sınırsız olduğu yönünde bir düşüncenin oluşmasına da neden olmakta olan bir detaydır.

  1. Galactus

Marvel evrenindeki 5 temel varlık olmasına karşın, bu varlıklar arasındaki en popüleri olarak da bilinmektedir. Bilgisinin ve gücünün sınırsız olduğu tahmin edilmektedir. Gezegenleri yok ederek onların enerjisiyle beslenen bir Marvel karakteridir. Aynı zamanda da pek çok Marvel karakterinin de yaratıcısı konumundadır. Güçlerinin kavranamayacak kadar fazla olduğu da ifade edilebilmektedir.

  1. Celestias

Marvel evreninde ırk olarak da güçlerini ortaya koyanlar yer alabiliyor. Celestias da bu tip ırklar arasında yer almaktadır. Kozmik varlıklardan meydana gelen bu ırk, evreni gezerek, tarihi olaylara müdahale edebilmektedirler. Aynı zamanda bu ırkın mensupları birleşerek tek bir bedende de yer alabilmektedirler.

  1. Living Tribunal

Living Tribunal karakteri, Marvel evreni içerisindeki kutsal varlıklardan bir tanesi olarak görülmektedir. Thanos’un sonsuzluk evreni ve sonsuzluk taşları bu karakterle ilişkilidir. Bu yüzden Marvel sinematik evrenine doğrudan etkisi bulunan karakterlerden bir tanesi olduğu da söylenebilmektedir. Öte yandan en güçlü Marvel evreni karakterleri arasında da yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir: İzlenmesi Gereken En İyi Netflix Dizileri
  1. Beyonder

Beyonder de Living Tribunal gibi kutsal bir karakterdir. Kozmik bir mutant olan bu karakter, tüm karakterleri yok edebilme gücüne sahiptir. Aynı zamanda da kendine has bir evren yaratma gücü de bulunmaktadır. Durdurulamaz olarak ifade edilmektedir. Gücünün sınırlamaları olmamakla beraber tahmin dahi edilemeyecek şeyler yapabileceği bilinebilmektedir. Bu konumda yer alan sayılı karakterden bir tanesi olarak ifade edilmektedir.

  1. The Fulcrum

Evrenin başlangıcından beridir olan The Fulcrum karakteri, diğer karakterlerden daha üst düzeyde olan gücüyle öne çıkmaktadır. Bu karakterin diğer karakterlerin yaşadıklarına dair tavsiyelerde bulunması ve çözüm odaklı olarak davrandığı görülebilmektedir. Genel olarak karakterlerin ne şekilde hareket etmesine dayalı olarak da bu evrende yer alan bir isimdir.

one-above-all
One Above All

1.One Above All

Marvel evreninin en güçlü karakteri olan One Above All, mükemmel seviyede bir güce sahiptir. Gücü dışında bazı özellikleri de dikkat çekmektedir. Marvel evreninde yer alan her bir detay One Above All tarafından meydana getirilmiştir. Bu yüzden kendisi her zaman Marvel dünyasının en güçlü karakteri olarak adlandırılmaktadır.

Please write your comments

deneme bonusu