En İyi Kaliteli Notebook Bilgisayar Fiyatları - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

En İyi Kaliteli Notebook Bilgisayar Fiyatları

En İyi Kaliteli Notebook Bilgisayar Fiyatları

Merhaba Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ailesi, bugün sizlere en iyi kaliteli notebook bilgisayar fiyatları konusunda bilgi vereceğiz.

Notebook kullanmak isteyenler öncelikle bunu hangi amaç doğrultusunda kullanacaklarını belirlemelidir. Karar verildikten sonra işlemci, ekran kartı gibi özellikleri gözden geçirerek bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Bilgisayar fiyatları son zamanlarda çok fazla artmış olabilir ama bütçenize uygun olanları da bulunuyor. Bu yazımızda sizler için en kaliteli ve en iyi notebook fiyatları konusunu sizlerle paylaştık. Bu yüzden fiyatları sizin için biraz pahalı gelebilir. İşte önerilerimiz.

İlginizi Çekebilir: Bilgisayar Hızlandırma – Yavaşlayan Bilgisayar Nasıl Hızlandırılır?
  • Acer Spin 3 SP314

Acer-Spin-3-SP314
Acer Spin 3 SP314

Bütçeniz 5000 TL’ye kadar size izin veriyorsa bu İ5 notebook sizin tercihiniz olabilir. İşlemci olarak içerisinde Intel 8.nesil Core İ5-8265U bulunuyor. Ayrıca cihazda 8GB RAM, 1TB HDD 128 GB SSD, Intel UHD 620 dahili GPU da yer alıyor. Bu işlemci internette gezinme, video izleme, video ve fotoğraf düzenleme gibi işlemleri rahatlıkla karşılayabilir. Ekranın 360 derece döndürülebildiği için film izlerken büyük rahatlık sağlıyor. Yani bu notebook bir tablet gibi kullanılabiliyor. Cihazda USB-A tipi port, SD kart yuvası ve HDMI çıkışı da yer alıyor. Dış tasarımı ve tuş takımı da oldukça cezp edici görünüyor.

  • HP Envy 13

HP-Envy-13
HP Envy 13

HP Envy 13 şık tasarımıyla zihinlerdeki yerini alıyor ve içerisinde yine 8. Nesil Intel Core İ5 işlemci bulunuyor. Tasarım ve diğer özellikleriyle fiyatının karşılığını veriyor diyebiliriz. Fiyatı 6.00 TL civarında seyrediyor. Eğer ofis işlerinde bu tarz bir bilgisayara ihtiyacınız varsa bu bilgisayarın tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Ekranı ise 13.3 inç ve Full HD olarak karşımıza geliyor. Cihazda USB-C port ve microSD kart girişi de bulunuyor. Ayrıca işlemcisine 8GB RAM eşlik ediyor.

  • Lenovo Ideapad C340

Lenovo-Ideapad-C340
Lenovo Ideapad C340

Notebook’unu bir tablet gibi kullanmak isteyenler için bu bilgisayarın bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bu lenovo laptop ekranı 360 derece döndürülebilir özelliktedir. Ekranı 14 inç ve 1920x 1080 piksel Full JD çözünürlüğe sahiptir. İşlemci olarak da cihazın içerisinde AMD Ryzen 5 3500U işlemci yer alıyor. Ayrıca işlemciye 8GB RAM ve 256 GB SSD Windows 10 Home işletim sistemi eşlik ediyor. Cihaz içerisinde iki tane YSB-A ve bir tane USB-C portu yer alıyor. Fiyatı 6.00 TL civarında seyrediyor ve performans özelliklerini karşılıyor diyebiliriz.

İlginizi Çekebilir: 20.000 TL Bilgisayar Toplama
  • Asus VivoBook S14 S432

Asus-VivoBook-S14-S432
Asus VivoBook S14 S432

VivoBook S14 S432 modelinin en güzel yanı Screedpad denen sıra dışı izleme dörtgenine sahip olması ve uygun fiyatlara satılmasıdır. İzleme dörtgeni içerisinde ikinci bir ekran da yer alıyor. Bu alan ikinci bir ekran olarak kullanılabilir ve bu sayede aynı anda iki farklı uygulamayla çalışabilme imkanı sunuyor. Yani ana ekranda bir ofis programı üzerinde çalışırken diğer ekrandan video izleme imkanına kavuşabilirsiniz.

Asus laptop içerisinde yer alan port seçenekleri yeterli ve klavyesi de rahat bir kullanıma sahip. Asus’a ait olan Ergolift menteşe sistemi sayesinde bilgisayarın kapağını kaldırdığınızda klavye bölümü de hafif bir şekilde yükselişe geçiyor.Bu sayede klavyeyi çok daha rahat kullanabiliyorsunuz. Bilgisayar fiyatı 6300-6800 TL arasında değişiyor. İşlemci olarak da 8.nesil Intel Core İ5 8265U işlemci yer alıyor. Ayrıca cihazda 8GB RAM ve 256 GB SSD bulunuyor.

 

  • Acer Swift 7 SF714

Acer-Swift-7-SF714
Acer Swift 7 SF714

Eğer notebook seçiminizi hafif olanlardan yana kullanmak istiyorsanız bu cihazın tam size göre olduğunu söylememiz mümkündür.  Acer Swift 7 SF714 ağırlık olarak 897 gram ağırlığa sahip ve piyasadaki en hafif bilgisayarlar arasında yer alıyor.

Ekranı da 14 inç 1080p Full HD özelliğe sahip. Cihaz içerisinde Intel Core İ5-8200Y işlemci, 8GB RAM, 256 GB SSD ve Intel UHD 615 dahili GPU yer alıyor. Ancak cihaz içerisinde sadece tek bir USB-C portu yer alıyor. Bu port  ayrıca Thunderbolt 3 desteğine de sahip. Bu notebook’un piyasaki fiyatı 9000 TL civarında seyrediyor. Bütçenizi biraz aşabilir ancak performansı gerçekten bu fiyatı karşılıyor.

Yukarıda sizler için derlediğimiz notebooklar en iyiler arasında yer almaktadır. Bunun dışında başka bilgisayarlar da bulunmaktadır. Bu konuda iyi bir araştırma yaparsanız size en uygun bilgisayar fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Notebook tavsiye 2020 yılında hangileri olabilir derseniz de bu yazımız sizlere yine yardımcı olacaktır.

 

 

Please write your comments

deneme bonusu