Samsung Galaxy Z Fold 2 daha uygun olabilir - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung Galaxy Z Fold 2 daha uygun olabilir

Samsung Galaxy Z Fold 2 daha uygun olabilir

Samsung’un katlanılabilir telefon modeli olan Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold modelinden daha ucuz olma ihtimali var. Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere Samsung’un daha uygun fiyatlı Samsung Galaxy Z Fold 2 fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi vereceğim.

Galaxy Z Fold 2, bazı sızdırmalardan sonra artık geleceği kesinleşen katlanılabilir modellerden birisi oldu. Telefon modelinin Türkiye’ye de gelebileceği ihtimali de var. Özelliklerini aşağıda vereceğiz ancak fiyatına da değinmemiz gerekiyor.

Galaxy Z Fold 2 uygun fiyatı

Samsung Galaxy Z Fold 2 daha uygun olabilir
galaxy z fold 2

Modelin daha önce yapılan sızdırmalarda 1.980 dolarlık bir fiyatla geleceği söyleniyordu. Bugünlerde ise telefon, Avrupa pazarında 2 bin euro civarında satılacak deniyor. Ancak üst modeli olan ve 2.100 euro fiyat bandında satılacak olan Galaxy Fold’dan 100 euro civarında daha ucuz olması bekleniyor. Katlanılabilir telefonun 2 bin euroluk fiyatı, ülkemizde 18 bin TL gibi bir rakama denk geliyor. Vergilerle birlikte de 20-21 bin TL civarında olması çok muhtemel.

Telefonun rakibi ise 30 bin TL fiyatıyla Huawei Mate Xs olarak karşımıza çıkıyor. Bu telefona göre her ne kadar uygun fiyatlı olsa da özellik olarak pek de aşağı kalır yanı yok.

Galaxy Z Fold 2 özellikleri

Samsung Galaxy Z Fold 2 daha uygun olabilir
galaxy z fold 2

Telefonun dış tarafında bulunan ekran, 6,23 inç 2267×819 piksel 60 Hz AMOLED değerlerini taşıyor. Modelin içinde bulunan katlanabilen ekran da 7,7 inç 2213×1689 piksel 120 Hz AMOLED değerlerini taşıyor.

Kamera konularında ise 64 megapiksel f1.8 ana kamera, 12 megapiksel f2.4 telefoto kamera, 16 megapiksel f2.2 ultra geniş açılı kamera yer alıyor. Önde ise 10 megapiksel f2.2 değerlerini taşıyan bir selfie kamerası yer alıyor. 4.356 mAh pil kapasitesine sahip olan telefonun 15W hızlı şarj desteği bulunuyor. Telefonun gücünü ise Snapdragon 865 Plus işlemci ve 12 GB RAM’den alıyor.

Please write your comments

deneme bonusu