Ücretsiz 15 Film İndirme Sitesi 2020 - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Ücretsiz 15 Film İndirme Sitesi 2020

Ücretsiz 15 Film İndirme Sitesi 2020

Üstünden geçtiğimiz karantina günleri için depolanan film stoğu bitenler için Ücretsiz 15 film indirme sitesi 2020 adında bir yazı yayınlamak istedik. Bu yazımız sayesinde torrent gibi illegal yollara başvurmadan ücretsiz ve yasal şekilde film indirebilirsiniz.

İsteyenler için her ne kadar yasal olmasa da telif hakkı olan filmleri indirebileceğiniz siteleri de yazdık. Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere ücretsiz 15 film indirme sitesi hakkında bilgi vereceğiz.

Aşağıda liste halinde verdiğimiz siteler sayesinde tarayıcıdan film indirme yapabileceksiniz ve masaüstü programlarıyla hiç uğraşmadan programsız film indirme işlemini gerçekleştireceksiniz.

Telif hakkı olmayan filmleri indirme siteleri

The Internet Archive

Ücretsiz 6 film indirme sitesi 2020

İnternet’in her türlü arşivini bulabileceğiniz ücretsiz bir site olan The Internet Archive sayesinde ücretsiz şekilde binlerce film indirebilirsiniz. 1920’li yıllarda çıkmış filmleri bile bulabileceğiniz bu site, gerçekten işinize yarayacak. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

Open Culture

İlginizi Çekebilir: En Muhteşem 6 Bilim Kurgu Filmi

Open Culture, 1,200’den fazla filme sahip olan adeta dev gibi bir film arşividir. Bu sitenin ücretsiz olarak verdiği filmler, YouTube üzerinden indirilebiliyor. Eski tarzda birçok filme sahip bir site olan Open Culture, film indirmek için gayet güzel bir alternatif. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

YouTube

Herkesin bildiği ve kocaman bir video okyanusu olan YouTube’ta sadece videolar yayınlanmıyor. Videoların yanı sıra filmler de yayınlanıyor. Bazı YouTube kanalları da filmleri indirebilmeniz için ücretsiz şekilde yayınlıyor. Yalnız bütün filmler indirmeye uygun olmayabiliyor. Eğer o film indirmeye uygun değilse bile Youtube üzerinde ücretsiz şekilde izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

Public Domain Torrents

Her ne kadar Torrent’i tavsiye etmesek bile, bu sitede bulunan çoğu film bağımsız yapım olduğu için indirebilirsiniz. Zaten filmlerin çoğunluğu da siyah beyaz filmlerden oluşuyor. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

Telif hakkı olan filmleri indirme siteleri

Üstte verdiğimiz siteler, telif hakkı olan filmlere yer vermiyor. Eğer telif hakkı olan filmleri indirmek istiyorsanız aşağıda vereceğimiz listede bulunan sitelerden indirebilirsiniz. Bu siteler yasal olmadığı için, sorumluluk kabul etmiyoruz.

İndir Vip

Her ne kadar program indirme sitesi olsa da film arşivi de bir hayli geniş. Bu siteden ücretsiz şekilde popüler birçok filmi indirebilirsiniz. Buraya tıklayarak siteye kolay bir şekilde ulaşıp ücretsiz film indirme işlemine başlayabilirsiniz.

One İndir

En iyi film indirme sitesi arayanlar için bir diğer ücretsiz film indirme sitesi de one indir olarak karşımıza çıkıyor. Aynı yukarıda verdiğimiz site gibi her ne kadar program indirme sitesi de olsa, popüler filmleri kolayca indirebilirsiniz. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere film indir, bedava programsız film indir gibi konularda bilgi verdik. Umarız sizlerin de işine yaramıştır.

İndir Pub

Günümüzde film indirme sitelerinin birçoğu reklamla dolu. Size kesinlikle tavsiye ettiğimiz İndir Pub sitesinde hiçbir reklam bulunmuyor. Çeşit çeşit kategorilerde ve en güncel filmleri yayınlıyorlar. Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

Ultra HD İndir

Yüksek çözünürlüklü birçok filmin yer aldığı ve arayüzü oldukça basit olan sitelerden birisi de Ultra HD İndir olarak karşımıza çıkıyor. Üst tarafta bulunan arama bölümü ile istediğiniz filmi saniyeler içinde bulabilirsiniz. Üyelik sistemi bulunan sitede eğer isterseniz VIP üyelik satın alarak indirmeleri daha hızlı gerçekleştirebiliyorsunuz. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

Bas İndir

Oldukça geniş arşiviyle birlikte güncel filmleri indirebileceğiniz bir site. Turbobit üyeliğiniz ile birlikte gerçekten hızlı bir şekilde filmleri indirebilirsiniz. Sitenin gayet sade bir teması var ve rahatsız edici herhangi bir reklam yok. Sitenin reklam koyduğu tek yer, linkleri kısaltırken link kısaltma sistemi kullanması. Link kısaltma sitelerinin reklamlarını kolaylıkla geçerek dosyaları indirebilirsiniz. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

Oİndir

Yine piyasadaki en iyi ücretsiz film sitelerinden biriyle karşınızdayız. Arşiv bakımından oldukça geniş olan oindir.net, bünyesinde çok fazla reklam da bulundurmuyor. İstediğiniz filmi arama kutusundan aratarak kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

Efilmindir

Uzun yıllardır kullanıcılarına hizmet veren efilmindir, turbobit üyeliği olanlar için adeta bir cennet. Geniş arşiviyle beraber turbobit kullanıcıları için oldukça hızlı bir indirme imkanı sunuyor. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

Full indirsene

Eğer gerçekten güncel bir film indirme sitesi arıyorsanız burası tam da size göre. Arşivi de oldukça geniş olan bu site, kullanıcılarına güzel bir hizmet sunuyor. Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

Türkçe Film İndir

Eğer izleyecek film bulamıyorsanız, bu sitede bulunan tavsiye robotundan film tavsiyesi isteyebilirsiniz. Sürekli güncelliğini koruyan bu siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Warez Turkey

Site içi arama özelliğiyle istediğiniz filmi aratarak rahatlıkla bulabilirsiniz. Her gün güncel olarak içerik girilen bu site, işinizi gayet görecek bir sitedir. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

İndirsen

Günde en az iki adet popüler film eklenen bu site, kullanıcılarına gayet güncel bir hizmet veriyor. Bu siteden kolaylıkla film indirebilirsiniz. Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

 

 

Please write your comments

deneme bonusu