LG’nin Katlanabilir Televizyonu Gelecek Ay Satışa Sunulacak - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

LG’nin Katlanabilir Televizyonu Gelecek Ay Satışa Sunulacak

LG’nin Katlanabilir Televizyonu Gelecek Ay Satışa Sunulacak

Merhaba Teknoloji Haberleri Tekno bilim adamı takipçileri,

Dünyanın en tanınan televizyon markaları ortasında yer alan Güney Kore devi LG Electronics, önümüzdeki ay büyük beklentilere sahip yeni TV’sini satışa sunacak. LG’nin bir kutunun içinden yükselerek çıkan ve 65 inçlik bir boyuta ulaşan akıllı TV’si “Signature OLED RX”, birinci olarak geçtiğimiz yıl ABD’de düzenlenen CES Fuarı’nda karşımıza çıkmıştı. 

Gerisinde bir manzara paneli olmadığı için serbestçe bükülebilen bir OLED ekran kullanılarak geliştirilen bu TV, Seul’de düzenlenecek aktifliğin akabinde ekim ayının sonunda piyasaya sürülecek. Televizyonun fiyatı ise görmeye alışık olmadığımız kadar yüksek. 

LG'nin Katlanabilir Televizyonu Gelecek Ay Satışa Sunulacak

LG Signature OLED RX TV’nin fiyatı ne kadar?

LG’nin ihtilal niteliği taşıyacak televizyonu, fiyat olarak da fark yaratmayı başarıyor. Güney Kore’de 100 milyon Won (85.400 Dolar) fiyat etiketine sahip olacak televizyon, ülkemizde vergiler hariç 660 bin TL’nin üstüne bir fiyata sahip olacak.

3 farklı görünüme sahip

LG'nin Katlanabilir Televizyonu Gelecek Ay Satışa Sunulacak

LG’nin yeni TV’si, odanıza en âlâ formda ahenk sağlamak için 3 farklı seçenekle geliyor. İsterseniz tüm televizyonu kutusunun içine koymak mümkünken, isterseniz satır görünümü (televizyonun yalnızca bir kısmının gösterildiği görünüm modeli) isterseniz de tam görünüme alabilirsiniz.

Öteki donanım özellikleri

LG’nin amiral gemisi TV’si olacak Signature OLED RX TV, şirketin öbür 2019 OLED serisi televizyonlarında da olan 2. jenerasyon Alpha 9 akıllı işlemciyle karşımıza çıkıyor. ThinQ AI takviyesi ile yeni ekran algoritmalarını, Amazon Alexa ve Google Asistan üzere sanal asistanları da destekleyen televizyon, HDMI 2.1 ilişki girişiyle yüksek kare suratı (HFR) dayanağı, gelişmiş ses kanalı (eARC), değişken yenileme suratı (VRR), otomatik düşük gecikme modu (ALLM) ve Dolby Atmos özellikleriyle karşımıza geliyor. 

100 milyondan fazla kendinden aydınlatmalı piksele sahip LG OLED TV, en derin siyahları ve en gerçekçi manzara kalitesini kullanıcılara sunmayı vadediyor. 

Please write your comments

deneme bonusu