Apple’dan Google’a rakip arama motoru geliyor! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Apple’dan Google’a rakip arama motoru geliyor!

Apple’dan Google’a rakip arama motoru geliyor!

Teknoloji alanında en çok bilinen firmalardan biri olan Apple, Google’a alternatif bir arama motoru geliştirme ihtimaliyle gündeme geldi. Özellikle sağlam kaynaklardan bu yönde bilgiler ulaştı. Tekno bilim adamı ailesi olarak bu yazıda sizlere Apple’ın, Google’a alternatif bir arama motoru üretmesi hakkında bilgi vereceğiz.

Arama motoru konusunda dünyada en çok kullanılan firma, tahmin edebileceğiniz üzere Google. Zaten Google, uzun bir süredir iOS cihazlarda Safari tarayıcısında varsayılan arama motoru olarak yer almak için 8 ile 12 milyar dolar arasında bir ödeme yapıyor. Her ne kadar Apple, bu durumdan oldukça para kazansa da Google’a bu konuda da rakip olup, pazarın tek hakimi olma yönünde adımlar atmak istiyor. Maddi anlamda oldukça yeterli olan Apple, önümüzdeki zamanlarda Apple Search ile arama motoru pazarına bomba gibi düşebilir.

Apple’ın gözdesi iPhone 12 özellikleri ne durumda?

Gelmiş geçmiş en iyi telefon: iPhone 12 ailesi lansman ile tanıtıldı!

iPhone 12 serisinin baz modeli, 6.1 inç boyutundaki OLED özelliğe sahip, 1170 x 2532 çözünürlüklü, 480 ppi piksel yoğunluklu ekranla geliyor. Apple’ın yeni A14 Bionic işlemciden gücünü alan iPhone 12, çentikli ekranda kalma ısrarını sürdürüyor. Ayrıca cihazın kasası alüminyum bileşenler ile oluşuyor.

Please write your comments

deneme bonusu