Err_Cache_Miss Hatası - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Err_Cache_Miss Hatası

Err_Cache_Miss Hatası

Merhaba Teknoloji Haberleri sevenler, ERR_Cache_Miss hatası konusunda bugün sizlere gereken bilgileri vereceğiz. Bilgisayarımızda bazı zamanlarda meydana gelen bu hata, anında çözüme ulaştırılmadığında oldukça can sıkıcı bir hal alır.

Tarayıcınız her ne kadar inanılmaz bir tarayıcı olsa bile, bazı zamanlarda böyle hataların ortaya çıkması normal olabilir. Bu hatayı çözmek için bazı yollar vardır. Eğer bilgisayar ve internet konusunda uzman iseniz, bu sorun sizlere çok basit gelecektir. Fakat tam olarak uzman değilseniz, bu konuda da zorlanabileceksiniz.

Err_Cache_Miss Hatası Neden Olur?

Genellikle önbellek kaynaklı olan bu hata, kayıt girme veya form doldurma gibi işlemler sırasında ortaya çıkar. Bu işlemler sırasında geri tuşuna basıldığı sırada, karşınızda bu hata kodunu görebileceksiniz. Tarayıcınızda bazı değişiklikler yaparak bu hatadan kolaylıkla kurtulabileceksiniz.

Err_Cache_Miss Hatası
Err_Cache_Miss Hatası

Err_Cache_Miss Hatası Nasıl Düzeltilir?

Karşınıza bir şekilde çıkan bu hatayı düzeltmek için birkaç yöntem vardır. Bu yöntemleri deneyerek, kolaylıkla bu sorundan da kurtulabileceksiniz. Özellikle de direkt olarak kendiniz bu sorun ile karşılaşıyorsanız, bu maddeler kolaylıkla çözülecektir.

  • Öncelikli olarak kullandığınız tarayıcıyı değiştirmeniz ilk seçenek olacaktır. Google Chrome ise; Mozilla Firefox tarayıcısında deneyin.
  • Sorun bu işlemden sonra da hala devam ediyorsa, tarayıcınızda meydana gelen uzantılardan da dolayı olabilir. Bu yüzden bu uzantıları direkt olarak devre dışı bırakmanız gerekecektir.
  • Sorunun hala deva etmesi noktasında, bu sorun önbellek sorunu olabilir. Bunun için hata verilen sayfayı tekrar açın. Bu sayfa içerisinde “Ctrl +Shift + I” tuşlarına basın ve ardından F1 tuşuna basın.
  • Bu adımı yaptıktan sonra karşınıza bazı seçenekler çıkacaktır. Bu seçeneklerden, “Disable Cache (While DevTools Is Open)” seçeneğini işaretlemeniz gerekecektir.
  • Bu aşamadan sonra ise; F5 yaparak, sayfanızı yenileyin.
  • Sorun bu aşamada da devam ediyorsa, tarayıcı geçmişinizi temizlemeyi deneyin.

Please write your comments

deneme bonusu