Huawei Matebook X 2020 ülkemizde satışa çıktı! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Huawei Matebook X 2020 ülkemizde satışa çıktı!

Huawei Matebook X 2020 ülkemizde satışa çıktı!

Huawei’nin beklenen bilgisayar modeli olan MateBook X, ülkemizde satılmaya başlandı. Fiyatı rakiplerine göre uygun olan bilgisayarın ön siparişlerine başlandı. Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere Huawei MateBook X‘in ülkemizde satılması ve cihazın fiyatı hakkında bilgi vereceğiz.

Huawei Matebook X 2020 fiyatı ne kadar?

Huawei Matebook X 2020 ülkemizde satışa çıktı!
Huawei Matebook X

Aşırı derecede ince çerçeveleriyle insanı gerçekten büyülen Huawei Matebook X 2020, firmanın en güvendiği modellerinden biri. Huawei’nin hakkında; “Nerede olursa olsun yaratıcılık ve üretkenlikten vazgeçmeyen, her zaman hareket halinde olan tüketicilere yönelik taşınabilirlik, inovasyon ve akıllı deneyimde önemli geliştirmelerle dikkat çekiyor” şeklinde açıklamalar yaptığı cihaz, 12.999 TL fiyat ile ülkemizde ön siparişe açıldı.

Huawei Matebook X gücünü Intel Core i5-1021U işlemci, 8 GB RAM ve 512 GB NVMe SSD depolamadan alıyor. Modelin yüksek özellikli seçeneklerinde ise durum şöyle;

Intel Core i5-1021U işlemci, 16 GB RAM ve 512 GB NVMe SSD depolama.

Intel Core i7-1051U işlemci, 16 GB RAM ve 512 GB NVMe SSD depolama.

Cihazın rakip firmalarına oldukça tehlike yarattığını da söylemesek olmaz. Çünkü dünya markası olan Huawei güvencesi ve kalitesiyle üretilen bilgisayarın rekabet ortamına büyük şekilde giriş yapacağını düşünmekteyiz.

Please write your comments

deneme bonusu