İphone 12 ailesinin tanıtım tarihi açıklandı: Meraklı bekleyiş sona eriyor! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

İphone 12 ailesinin tanıtım tarihi açıklandı: Meraklı bekleyiş sona eriyor!

İphone 12 ailesinin tanıtım tarihi açıklandı: Meraklı bekleyiş sona eriyor!

Bütün dünyanın büyük bir merakla beklediği İphone 12 ailesinin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı. Tüm zamanların en iyi ve en hızlı İphone’u olarak detaylanan İphone 12 ailesi, oldukça büyük beklentilerle bekleniyor. Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere İphone 12 ailesinin tanıtım tarihi hakkında bilgi vereceğiz.

İphone 12 ailesinin tanıtım tarihi ne zaman?

İphone 12 ailesinin tanıtım tarihi açıklandı: Meraklı bekleyiş sona eriyor!
iphone 12

Apple tarafından basın mensuplarına gönderilen davetiye üzerinde “Merhaba, Hız” şeklinde bir slogan bulunuyor. Apple’ın hız konusundaki iddiasına bakacak olursak, işlemci performansını oldukça geliştirdiği ve 5G ile birlikte oldukça hızlı bir internet sunacağı çıkarmına ulaşabiliriz.

Elbette ki her şey tanıtım günü olunca belli olacak. Ancak bildiğimiz üzere İphone 12 ailesinde 12 Hz ekran, mmWave 5G ve LiDAR sensör özellikleri bulunacak. Ayrıca LiDAR sensörüyle birlikte daha gerçekçi fotoğraflar çekebileceğimizi de belirtelim. Bir diğer detay ise Apple’ın çentiği tamamen kaldırabileceğini işaret ediyor.

Bir diğer detay ise Apple’ın çentiği tamamen kaldırabileceğini işaret ediyor. Böylelikle pop-up veya farklı bir kamera saklama teknolojisi gelebilir. Apple, büyük yeniliklerin öncüsü olan bir firma olduğu için; bu konuda da bir yenilik yapabilir.

Please write your comments

deneme bonusu