Samsung, Galaxy Note serisini artık üretmeyebilir! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung, Galaxy Note serisini artık üretmeyebilir!

Samsung, Galaxy Note serisini artık üretmeyebilir!

Bazı kaynaklar Samsung’un Galaxy Note serisini üretimden kaldıracağına dair bazı söylentileri bizlere ulaştırdı. Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere Galaxy Note serisinin üretimden kalkabileceği ihtimali hakkında bilgi vereceğiz.

En azından Galaxy Note serisi 2021 yılına kadar üretimden kalkmayacak. Çünkü Samsung, Galaxy S21 Ultra için S Pen desteği sunulacağını söylüyordu. Zira Galaxy Note serisinin asıl dayanağı da aslında S Pen desteğine sahip olmasıydı. Bu sebepten dolayı Galaxy Note üretimden kaldırılabilir deniyordu.

Ancak sağlam kaynaklardan bazıları 2021 yılında geçerli olmayacağını savundu. Buradan çıkaracağımız sonuç ise 2021 yılında Galaxy Note 21 serisi yüzde 90 ihtimalle gelecek.


Samsung Galaxy Note 20 Ultra tasarımı ve özellikleri

Telefonun tasarımına baktığımız zaman, arka kısmında üçlü kamera dizilimiyle karşılaşıyoruz. Ön kısımda ise delik ekran biçiminde bir kamera bulunuyor. Kamera özellikleri ise 108 megapiksel ana kamera12 megapiksel ultra geniş açılı kamera12 megapiksel telefoto kamera değerlerinden oluşuyor. Ön tarafın kamera değeri ise 10 megapiksel olarak karşımıza çıkıyor.

Masif Galaxy Note 20 Ultra 5G sızıntısı tüm özellikleri ve renderları ortaya çıkarır

Galaxy Note 20 Ultra, Türkiye pazarına Exynos 990 ya da Snapdragon 865 Plus işlemciyle gelecek. 6.9 inç WQHD+ 120 Hz Dinamik AMOLED ekran ile birlikte tam bir amiral gemisi olan telefonun ekstra olarak lazer otomatik netlemesi de bulunuyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra fiyatı

12 GB RAM ve 256 GB / 512 GB depolama alanı seçenekleriyle birlikte sunulan model, 4.500 mAh pile sahip. Telefonun fiyatı ise 998 dolar ve 1.209 dolar civarlarında olacak. 5 Ağustos tarihinde yapılacak olan lansmanda telefonun tamamı tanıtılacak.

Please write your comments

deneme bonusu