En İyi Monitör, Samsung Odyssey G7 32″ Curved - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

En İyi Monitör, Samsung Odyssey G7 32″ Curved

En İyi Monitör, Samsung Odyssey G7 32″ Curved

Merhaba Teknoloji Haberleri ailesi , bugün sizlere Samsung Odyssey G7 32″ Curved hakkında bilgiler vereceğiz.

Samsung Odyssey G7, mükemmel bir oyun monitörü değil, ancak 1440p 240Hz ekranlar hala TN panellerin dışında nispeten yeni ve Odyssey G7’nin genel olarak mükemmel performansı şimdilik bu konumu hak ediyor.

Odyssey G7 Curved
Odyssey G7 Curved

GeForce RTX 30 serisi ve Radeon RX 6000 GPU’larla artık vahşi doğada (hala bu ekran kartlarından birini bulabiliyorsanız şanslısınız!), yeni nesil ekran kartlarının sunduğu performansı tamamlayan en iyi oyun monitörlerinne şahane bir yeni monitör eklendi. İçerik oluşturuyorsanız, ofis veya profesyonel işleriniz için güçlü monitörlerle ilgileniyorsanız, bu yazıyı çok daha dikkatli olarak okuyun.

Samsung Odyssey G7 32. Curved
Samsung Odyssey G7 32. Curved

Her yıl piyasaya sürülen yüzlerce monitör var ve hepsini test etmek neredeyse imkansız. Burada yer alan ürünlerin büyük bir çoğunluğu güvenilir kaynaklar tarafından test edilmiştir.

Göz Kamaştıran Özel Monitör, Samsung Odyssey G7 Curved

Odyssey G7 birçok performans alanında başarılı. Bir VA ekranı için oldukça etkileyici olan tepki sürelerine sahip. Yapılan testlerde, çoğu IPS monitöründen daha iyi ve TN’lerle aynı olan tutarlı bir 3ms griden griye görüntü deneyimi veriyor ve bunu 240 Hz’den 60 Hz’e kadar yapıyor. Böylesine yüksek bir yenileme hızıyla, 1080p’nin üzerinde önemli bir adım olan bir çözünürlükte bugün ve gelecekte oyun oynamak için mükemmel bir deneyim.

Odyssey G7, güzel bir geniş renk gamı ​​ve IPS eşdeğerlerinin yaklaşık iki katı kadar harika bir kontrast oranıyla renk performansında da başarılı. Normal HDR modunda küçük bir elektrik kazancı sağlayan yarı HDR modu vardır. Endişelenmeye yer bırakmadan açıklayalım; karanlık seviye görüntüsü yok. Ayrıca, Odyssey’in 27 inç ve 32 inç olmak üzere iki boyutta mevcut olmasını da seviyoruz, bu da alıcılara kurulumlarına bağlı olarak bir seçenek sunuyor.

Odyssey G7
Odyssey G7

27 inçlik model için 700 ABD Doları veya 32 inçlik model için 800 ABD Doları olan Odyssey G7, premium fiyat etiketli bir amiral gemisi ürünüdür. Bu işaretin etrafında, üst düzey bir 4K ekranı da düşünebilirsiniz. Ancak bugün piyasadaki en iyi 1440p monitör olduğu için fiyat etiketinin haklı olduğunu düşünüyoruz.

Please write your comments

deneme bonusu